Photo: www.o-plus-a.com / Photographer: Cesar Rubio and Jasper Sanidad
Photo: "When Facebook decided to assemble ten separate office locations in Palo Alto under one roof—a move that would create new workspace for over 700 employees—the aim was to facilitate communication without sacrificing the character of each department. For its new site Facebook chose an abandoned tech lab in Stanford Research Park, a 150,000 square foot, two-story structure with clean lines and enough open floor space to allow for an expansive design."

www.o-plus-a.com / Photographer: Cesar Rubio and Jasper Sanidad
Photo: "Employees are encouraged to add artwork, write on walls and move furniture as needed, much as they would customize their online pages. The design promotes individual expression—but also unity. Paths of travel are broad, continuous and as easily navigated as clicking from screen to screen. The distinct neighborhoods of formerly scattered departments are defined by changes in color and spacing, but linked by overarching finishes and graphics that run throughout the building."

www.o-plus-a.com / Photographer: Cesar Rubio and Jasper Sanidad
Photo: www.o-plus-a.com / Photographer: Cesar Rubio and Jasper Sanidad
Photo: www.o-plus-a.com / Photographer: Cesar Rubio and Jasper Sanidad
Loading...
Facebook+ Fan Page
Public
"Employees are encouraged to add artwork, write on walls and move furniture as needed, much as they would customize their online pages. The design promotes individual expression—but also unity. Paths of travel are broad, continuous and as easily navigated as clicking from screen to screen. The distinct neighborhoods of formerly scattered departments are defined by changes in color and spacing, but linked by overarching finishes and graphics that run throughout the building."

www.o-plus-a.com / Photographer: Cesar Rubio and Jasper Sanidad

26 plus ones
13 comments