37 Photos - Mar 4, 2015
Photo: Den 3 april var det dags för UARKs klubbmästerskap i dressyr och hoppning. Tävlingen hölls på Akademistallet på ridskolans fina hästar. Hästarna lottades till ryttarna på tävlingsdagen.
Vi samlades kl 8.00 för att plocka fram dressyrstaket, hästarna och utrustningen fixades iordning och därefter var det dags för dressyren att börja. Fem ekipage deltog och programmet som reds var LB:1 (2006). Hästarna som var med i dressyren var; Milton, Rob Roy och Pernod. Efter dressyren plockades hinderstöd och bommar fram och med gemensamma krafter byggdes hoppbanan snabbt. I hoppningen gick Romo, Sander och Kuba. Hinderhöjden var 80 cm och bedömningen var stilbedömning. Tävlingen var väldigt trevlig och avslutades med fika och prisutdelning.

Klubbmästare i hoppning: Karin Sjöstedt - Sander
Klubbmästare i dressyr: Jennie Bäck - MiltonPhoto: Sophia och Elin gör iordning hästen Rob Roy inför dressyrenPhoto: På jakt efter UARKs gröna schabrakPhoto: Jenny och Hans-Erik fixar sadlarnaPhoto: UppsittningPhoto: Sophia och Rob RoyPhoto: Kinna pratar med Jenny på PernodPhoto: FramridningPhoto: SophiaPhoto: Photo: Photo: Photo: Första start - Anna-Karin på MiltonPhoto: Dressyrdomare Mikaela och skrivare SannaPhoto: Andra start - Sophia på Rob RoyPhoto: Tredje start - Jenny på PernodPhoto: Tredje start - Jenny på PernodPhoto: Femte start - Elin på Rob RoyPhoto: Jennie fixar med KubaPhoto: Sanna fixar med SanderPhoto: Sandra och Romo, Elin och hoppdomare SigridPhoto: Jennie och KubaPhoto: Framridning för första gruppen hoppryttarePhoto: Framridning för första gruppen hoppryttarePhoto: Första start - Sandra på RomoPhoto: Första start - Sandra på RomoPhoto: Andra start - Karin på SanderPhoto: Tredje start - Jennie på KubaPhoto: Fjärde start - Jenny på RomoPhoto: Fjärde start - Jenny på RomoPhoto: RomoPhoto: Femte start - Sanna på SanderPhoto: Femte start - Sanna på SanderPhoto: Femte start - Sanna på SanderPhoto: Sjätte start - Kinna på KubaPhoto: Sjätte start - Kinna på KubaPhoto: Fika och prisutdelning