59 Photos - Dec 23, 2012
Photo: Photo: отПрилеп, не отСинџелич :)Photo: Photo: Photo: Photo: Photo: Photo: Photo: Photo: Photo: Photo: Photo: Photo: Photo: „а бе ова нема дупче! а, имало“Photo: Photo: :PPhoto: Photo: Photo: Photo: коларичу паааничу, плетемо се сааамичуPhoto: e бравоPhoto: Photo: форевралоунPhoto: Photo: Photo: Photo: Photo: Photo: Photo: поглед во иднината! елката е нашата иднина!Photo: архитектата ни :)Photo: Photo: царо неготинскиPhoto: Photo: „елко елко“ crashPhoto: Photo: серенадаPhoto: серенада happy endingPhoto: Photo: Photo: ѕеPhoto: твита, али не го знајт тексто?Photo: Photo: the elka manPhoto: Photo: Photo: Photo: Photo: ќе ме видат ако земам едно? а?Photo: чае шукарие од Шукар ЧавелаPhoto: Photo: допингPhoto: рекоа ќе го земат у МЗТ ако погоди...Photo: Photo: мамо, готовоооо. клап клап...Photo: Photo: нашата убаа :)Photo: