Luc Suy's places

Luc Suy's profile photo
Luc Suy reviewed 8 months ago
- Leuke dag beleefd, maar ook een vrij dure dag. Dat het park de laatste week van augustus al om 18u sluit, is eerlijk gezegd wel een teleurstelling. Denk dat we al bij al maar de helft tot drie kwart van het park gezien hebben,. Een uurtje (of twee) extra zou tijdens de zomervakantie toch wel mogen vind ik. De quotering 'excellent' is er vooral omwille van *Raveleijn*. Dat is een buitengewoon prachtig en indrukwekkend schouwspel voor jong en oud. Zeker doen als je naar de Efteling gaat!! Onze kinderen (1/3/5) zijn er wild van!
Video ArcadeVoetbalstraat 16, Belgium+32 3 309 21 13
Luc Suy's profile photo
Luc Suy reviewed a year ago
Quality Excellent - Top-amusement voor de kinderen! Kei-toffe binnen- en buitenspeeltuin! Er is voor elk wat wils, en alle attracties inbegrepen in de inkomprijs. Je krijgt echt wel waar voor je geld.
Public Swimming PoolKazernedreef, Lier, Belgium+32 3 293 58 90
Luc Suy's profile photo
Luc Suy reviewed 2 years ago
- Prachtige accomodatie, lekker warm water, op en top kindvriendelijk, en grote gezinskleedkamers. Top!
Luc Suy's profile photo
Luc Suy reviewed a year ago
Quality Excellent - Heb zelden zo lekker gegeten als vandaag in Matty! Het suggestie-menu van de dag (4 gangen, 53 €) was gewoon super! Perfecte ontvangst, bediening, eten, service, ... Top gewoon! Hier kom ik zeker nog eens terug!
RestaurantGentweg 48, Belgium+32 9 384 75 72
Luc Suy's profile photo
Luc Suy reviewed 3 months ago
- Héél leuk eet- en praatcafé! Een héél uitgebreide bierkaart, en de biertjes worden perfect geserveerd. Sfeervol binnen, en een prachtig, rustig buitenterras voor als het mooi weer is. De bediening is vriendelijk en correct. Het eten is er lekker en goed. De spaghetti maison is een aanrader, en de frietjes worden hier nog zelf geschild! Ik kom er graag! Mijn favoriete pleisterplaats op donderdagmiddag.
RestaurantHeerweg-Noord 2, Belgium+32 9 222 42 31
Luc Suy's profile photo
Luc Suy reviewed 2 years ago
Food Very good Decor Very good Service Very good - Onder de middag op het terras een tortellini carbonara gegeten. Lekker, en met een slaatje erbij. Ga hier nog wel eens terugkomen!
Hall RentalsKantienberg 9, Gent, Belgium+32 9 220 80 20
Luc Suy's profile photo
Luc Suy reviewed 6 months ago
- Gezellig café, lekkere biertjes, correcte prijs, vriendelijke bediening!
CafeHeerweg-Noord 33, Belgium+32 9 220 21 14
Luc Suy's profile photo
Luc Suy reviewed a year ago
Food Good Decor Good Service Good - Al bij al verzorgd en goed eten, niet meer, niet minder. Maar wel héél kleine porties, zeker voor de prijs die aangerekend wordt. Een portie extra frietjes wordt ook zonder probleem bij de rekening geteld.
Luc Suy's profile photo
Luc Suy reviewed 6 months ago
- Mooie accomodatie, leuk voor de kinderen. Zowel de allerkleinsten als de iets groteren beleven er dolle waterpret. Toen wij er waren, tijdens de kerstvakantie, was het zwembad echter overbevolkt. Als sardines in een blik, ... dat was toch niet alles hoor! Heel veilig vond ik de vloer waarop je niet uitschuift. Er zijn zwembaden waar het anders is! Minpunten: om van de ene zone naar de andere te gaan, heb je het armbandje nodig. Tot zelfs de douces toe worden bediend met dat ding. Geen armband, geen water. De helft van de douches deed het overigens niet. Geef mij maar een gewone duwknop! De (gezins)kleedkamers zijn niet echt groot.
Luc Suy's profile photo
Luc Suy reviewed 2 years ago
Food Good Decor Good Service Poor to fair - Even spelletje snookeren met vrienden, en al direct commentaar 'of het iets minder luidruchtig kan' :( Iedereen gedroeg zich nochtans behoorlijk, er waren geen andere snooker spelers die we konden storen, en de overige klanten zaten aan de andere kant van het café... Triestige cafébaas hoor! Pffff, volgende keer zoek ik wel een ander café.
Loading more...