Post has attachment
Jeffrey Herlings na vier maanden blessure, blijft 2016 in de MX2 klasse

Jeffrey Herlings heeft eindelijk groen licht gekregen om de training te hervatten. De Factory Red Bull KTM-rijder uit Elsendorp zat vier maanden geleden voor het laatst op een motor. Dat was tijdens de Grand Prix van Tsjechië in Loket waar hij bij een valpartij zwaar geblesseerd raakte. Herlings kwam tijdens de kwalificatie hard ten val en werd ook nog eens aangereden door Jordi Tixier. De schade aan het lichaam van de tweevoudig wereldkampioen was enorm. Jeffrey brak niet alleen zijn bekken, hij hield ook een ernstige heupblessure aan de valpartij over. Herlings moet zijn training op de motor rustig opbouwen. Hij heeft nog drie maanden om zich klaar te stomen voor de eerste Grand Prix. Die staat gepland op 27 februari in Qatar.
MX2
De crosser zal ook dit jaar in de MX2 klasse blijven rijden. Dat maakte hij woensdag bekend op Facebook. Herlings vertrekt binnenkort naar Spanje voor een trainingsstage.
( credit foto Crossxl)
Photo

Welkom op de communitie van MX lovers, hier kan je tal van nieuws vinden over de Grand Prix rijders en wedstrijden. Tevens ook andere info over zowel ONK, BK, MX2 en MXGP...
Wait while more posts are being loaded