Post has attachment
Wij ontwerpen boeken!!!

OKO GRAPhia heeft een grote passie voor boeken. Wij zijn gespecialiseerd in het ontwerpen van wetenschappelijke boeken, leerboeken, fotoboeken, poëziebundels, bedrijfsboeken, kookboeken, studieboeken, jubileumboeken, portfolioboeken, lesboeken, kinderboeken, bijzondere kunstboeken, boekencovers, omslagen en illustraties voor boeken. Onze ontwerpen zijn conceptueel, redactioneel en esthetisch sterk onderbouwd waardoor uw project uniek wordt. Sprekende en functionele typografie, gevoel voor verhouding en ritme, kleur en sterk redactioneel inzicht, balans tussen tekst en beeld, leesbaarheid en esthetiek vinden wij erg belangrijk.

Bekijk ons portfolio: http://www.okographia.com/boeken.html

Wilt u meer weten over het ontwerpen van boeken?
Kijk op: http://www.okographia.com/boek-ontwerpen.html
Photo

Post has attachment
In de nieuwsbrief deze week de 15 bestverkochte boeken van 2013. Welk boek heeft in 2013 op jou een onuitwisbare indruk achtergelaten?

Post has attachment
Gisteren was neurochirurg Eben Alexander te gast in de TV Show van Ivo Niehe. Hij vertelde over zijn boek Na dit leven waarin hij schrijft over leven na de dood. Alexander lag een week in een coma, en is er van overtuigd dat hij die week in het hiernamaals heeft doorgebracht.

Zelf ben ik van mening dat hij door de beschadigingen aan zijn hersenen lag te trippen, maar Alexander zelf vind dit 'bewijs' dat het hiernamaals bestaat. Wat je ook vind, Na dit leven is een boeiende leeservaring.

Post has attachment
De eerste editie van de nieuwsbrief van Ranking the Books is zojuist verzonden!

Post has attachment
Op mijn wishlist: Butcher's Crossing  van John Williams. Stoner staat al bijna een jaar in de bestsellerlijsten en ik ben erg benieuwd of deze net zo goed is.

Post has attachment
De nieuwe bestseller top 15 staat online! Isa Hoes nog steeds op nummer 1, maar de populairiteit van Antiglamour van Carice van Houten en Halina Reijn is tanende.

Post has attachment
Toen ik je zag - Isa Hoes

Dit boek staat op nummer 1 in de bestseller top 15, maar toch ben ik wat terughoudend om het te lezen. Ik weet namelijk dat Isa Hoes geweldig kan acteren, maar ik heb geen idee of ze kan schrijven... Daarnaast schrijft ze over een vrij heftig onderwerp; de zelfmoord van haar man Antonie Kamerling.

Nu de eerste recensies online staan, ben ik toch wel erg nieuwsgierig naar dit boek... Heb jij Toen ik je zag al gelezen? Wat vond je ervan?

Post has attachment
Recensies: De Cirkel - Dave Eggers

Een van de beste boeken die ik dit jaar heb gelezen. Humoristisch, spannend en allicht profetisch... Dave Eggers schetst een toekomstbeeld waarin haast iedereen vrijwillig zijn/haar privacy opgeeft. Lees hieronder de recensies die tot nu toe online verschenen zijn voor dit bijzondere boek.

Post has attachment
Ik heb best veel boeken op mijn favorietenlijstje staan, en een daarvan is Hard boiled wonderland en het einde van de wereld van Haruki Murakami.

Favoriet omdat dit mijn eerste kennismaking met Murakami en zijn bijzondere wereld was. Tijdens het lezen verdween ik even compleet van de wereld... Meer over het plot en een stapel recensies lees je via onderstaande link.

Hoeveel boeken lees jij per jaar?

Omdat ik elke week een recensie schrijf, lees ik minimaal 52 boeken per jaar. In vakanties komen daar nog een stuk of tien bij, en ik lees vaak ook nog twee boeken per maand ter ontspanning. Kom ik uit rond de 86 boeken per jaar. Hoeveel boeken lees jij ongeveer per jaar? Zou je meer willen lezen?
Wait while more posts are being loaded