Post has attachment

Post has attachment

Post has attachment

Post has attachment
Avocat & mediator in Romania pentru romanii din Anglia
Photo

Post has attachment

Post has attachment
 Ne bucurăm să vă anunțăn că week-end-ul 16/17 mai 2015 va fi un week-end plin de teatru românesc pe West End-ul londonez! Povești spuse-n românește îi va aduce la Londra pe tinerii și talentații actori C Marius Manole,Lia Bugnar și Letiția Vlădescu în 3 spectacole memorabile.  
Duminică, 17 mai, de la ora 17:00, vom prezenta în premieră două spectacole care au făcut istorie în teatrul independent românesc: Aici nu se simte și Oase pentru Otto de Lia Bugnar cu Marius Manole, Lia Bugnar și Letiția Vlădescu. Oase pentru Otto este povestea a două femei ale căror destine se ciocnesc pe trotuarul pe care ajung să îl împartă. Sunt două femei atât de diferite, iar întâlnirea lor este atât de vie și de autentică încât stârnește nu numai râsul, dar provoacă și emoție.
“Oase pentru Otto este o porție de râs continuu!” (Ileana Andrei)
http://radiocatch22.com/fa-mi-loc-2/

Dumnezeu a venit în trupul meu, ca trup unui înger. Aceeași mărime. Botezul în Duhul Sfânt. În Biblie. Dumnezeu a trimis Satana la atac. JOB, aproape a murit. Aproape mort. Dumnezeu  trimis satan după mi. Furie Satana rupe fata mea. Dă-mi boala gumă. Vezi, căderea părului meu. Face corpul meu simte durerea. Durere foarte severă. Am leșinat. Văd pe Isus într-o viziune. El râde. Eu sunt. Mă întorc 17 ani. Numele meu este Brandy singur. Dumnezeu ma salveze, să facă acest lucru. Vezi Satana să mă atace. Acum, dacă Dumnezeu mă iubește foarte mult. Ce ar face Isus pentru tine ??. Credința creștină.Dumnezeul lui Israel. Vă rugăm să spuneți oamenilor arabe. Isus Hristos este ura. Trădează poporul său. Vă rugăm să prezentați acest mesaj la regele Arabiei Saudite și Iran. Irak și Kuweit. Oman și Yemen. Algeria, Isus Hristos. Dumnezeu. În corpul meu

Post has attachment
Pentru a castiga o invitaţie de 2 persoane la reprezentatia de la ora 17.30 de pe 29 martie de la Leicester Square Theatre trimiteti cateva randuri in care sa va exprimati dorinta de a veni la spectacol. Castigatorul va fi ales prin tragere la sorti.
CONCURSUL este valabil până pe data de 20 martie 2015
Povești spuse-n românește prezintă Măscăriciul după A.P.Cehov
cu Horațiu Mălăele și Nicolae Urs
Regia Horațiu Mălăele
http://radiocatch22.com/ccastiga-o-invitatie-la-spectacolu…/

Post has attachment
Pe 14 si 15 februarie are  loc la Leeds o expozitie de fotografie a artistului Mo Greig intitulata “We are already here”. Expozitia este bazata pe povestea a 25 de persoane care doresc prin ceea ce fac creerea unei imagini pozitive a Romaniei in strainatate.Este vorba nu doar despre romani stabiliti in Marea Britanie dar si britanici stabiliti in Romania. Printre acestia se numara si Presedinta Comitetului Paralimpic Roman sau Delegatul Uniunii Europene in ceea ce priveste Fondurile Europene acordate Romaniei.
Intrarea gratuita.
http://radiocatch22.com/expozitie-de-arta-fotografica-la-leeds/

Post has attachment
Datorita numarului foarte mare de mesaje primite zilnic legat de invatamantul in UK o sa scriu detaliat despre asta.
Ghid pentru a studia in UK
Intrebarea: Am nevoie de diploma din Romania? Daca sunt de 5 ani in Londra pot sa invat? Dar primesc bursa? Nu am cum sa demonstrez ca am 3 ani de UK dar parintii mei sunt in Uk de 5 -8 ani.
Vreau sa fac un Master. Cum fac?
Vreau sau fac o scoala postliceala de asistente. Cum fac?
http://radiocatch22.com/ghid-pentru-a-studia-in-uk/
Wait while more posts are being loaded