Post has attachment
Italy, Cagliari. We give you the chance to sleep in our house, lulled by the tide and the lapping of the waves on board a sailing yacht of 16 meters moored in the harbor of Cagliari close to the historical center. We offer as "Boat & Breakfast" in the months in which we are not at sea: two double cabins with services and breakfast. AFLOATBNB.COM
Rent a boat / yacht by the night at http://afloatbnb.com/ or list your boat / yacht free of charge to generate revenue while docked at the marina.
PhotoPhotoPhotoPhoto
2014-11-10
4 Photos - View album

bedankt voor het toevoegen van mij aan uw community.

Wat een toegift he, deze dagen. Echt heerlijk zomers zeilweer!

Post has attachment
Wie gebruikt er windows aan boord voor navigatie? Zijn er mensen die dezelfde twijfels hebben als ik hierbij?
Photo

Post has attachment
BANEN VOOR NEDERLANDSE SPREKERS!
Hallo allemaal! Spreek je meer dan een taal? Dan heb jij en kans om een baan te vinden in verschillende landen van Europa. Upload jouw CV met Europe Language Jobs, de succesvolle portaal voor het zoeken van banen in Europa, en begin te solliciteren op vacatures. Succes! 

In de zomer vakantie heb ik het zeilen weer opgepakt bij zeilcentrum Henk van Gent aan de Kralingseplas in Rotterdam. Ik heb gezeild met een Tirion en een Efsix. Met vrienden heb ik gezeild op het Volkerak en Hollands Diep met een toerzeiljacht.

Bedankt voor de uitnodiging mensen, in een jaar tijd kom ik in Nederland, koop ik daar een (tweede/derde ;D) hand zeiler, Hurley 22/700 of so, zeker een lang keel!.

Post has attachment
Toys for Boys!!

Post has attachment

Post has attachment
Hartelijk dank voor deze uitnodiging, erg leuk om op deze wijze het prettige met het nuttige te combineren. Ben nog steeds verzot op catamaran varen en het mag rustig wat ruiger zijn qua weersomstandigheden.
Tegenwoordig voldoende gewicht aanwezig met dank aan de heerlijke kerstdagen......

Neem een kijkje achter volgende link als je wil, dit is een initiatief van een van onze partners in het verre oosten.

http://youtu.be/c7ORcdzSQ7w

Met vriendelijke groeten, Tim van Engelen
Wait while more posts are being loaded