KÖZÖSSÉG

Post has attachment
KAPCSOLÓDÓ ÍRÁS: "A büszkeség napja" https://fideszgnosis.wordpress.com/2018/11/28/a-buszkeseg-napja/

Post has attachment
INTELLECTUALIS POPULISMUS

»S a hozzáértő, dolgozó
nép okos gyülekezetében
hányni-vetni meg száz bajunk.«
(József Attila: Hazám)

#INTELLECTUALIS #POPULISMUS
Photo

CSATLAKOZÁS A KÖZÖSSÉGHEZ

*****************************************************************
A "Save Our Souls - Hungaria" elnevezésű közösségünknek feltétel nélkül tagja lehet bárki (https://plus.google.com/u/0/communities/108330460301103230294).
******************************************************************

A "600 oldal" elnevezésű közösség tagja csak az lehet, aki elkötelezett a hazája iránt, s elszánta magát arra, hogy ne csak fecsegjen, hanem cselekedjék is a hazáért.

A cselekvés lényeges eleme, hogy közösen kitaláljuk az Orbán-rezsim utáni hazát, hiszen nem elegendő valamit tagadni, valamit igenelni is kell. Az "Orbán-rezsim utáni világ - Jövőtervek" című kategória oldalán van lehetőség a tervek kifejtésére, megvitatására (https://plus.google.com/u/0/communities/117873709322633149694/stream/144e9cc4-a960-4b31-a66c-39923990e91e). A tagok a megadott témák mellé más témákat is felvehetnek, a cél az, hogy a beszélgetések végeredményeként konkrét program is megfogalmazódjék.

Jelenlegi párttagság vagy a kormánypártokkal való bármilyen kapcsolat, valamint a keresztényellenesség, a keresztény értékekkel való szembenállás, szektához való tartozás, gnosztikus elhajlás kizáró körülmény. Ugyanakkor elfogadható a más valláshoz való tartozás, a felekezeten kívüliség vagy akár az ateizmus, amennyiben nem társul keresztényellenességgel vagy katolikusellenességgel.

Aki a közösség tagja kíván lenni, annak a csatlakozási kérelemre való kattintást követően legkésőbb 3 napon belül nyilatkoznia kell az alábbi szempontok szerint; a csatlakozási kérelme ezt követően kerül elbírálásra, illetőleg a csatlakozása véglegesítésre.

A tagjelölt által közölt adatok nem nyilvánosak, azonban a tag saját döntése szerint a "Tagság" című kategória felületén nyilvánosságra hozhatja azokat. Ugyanitt a tagok más személyes információkat is közölhetnek magukról, személyes képeket, videókat is feltölthetnek, egymással cseveghetnek. A tagoknak lehetőségük van arra, hogy nyilvánosan csak nicknéven jelenjenek meg. A magunk részéről nem ajánljuk a kitárulkozást, tekintettel a rezsim bosszúálló természetére. De félni nem szabad, mert a félelem megbénít - a hazának pedig nem bénult, hanem erős polgárokra van szüksége!

Valótlan adatok közlése, a kormánypártokkal való kapcsolat vagy a kollaboráció legkisebb gyanúja is azonnali kizárást von maga után. Egyebekben az általános közösségi irányelvek az irányadók.

A tagjelölteknek az alábbi tartalmú nyilatkozatot kell megküldeniük az s.o.s.hungaria@gmail.com ímélcímre:

-------------------------------------------------------------------------------------------

Nicknév

Név

Elérhetőség (e-mail)

Életkor (születési évszám)

Iskolai végzettség, képesítés

Szakmai, tudományos tevékenységek

Nyelvtudás

Párttevékenységek

Közéleti, közösségi tevékenységek

Vallás, felekezet, világnézet

Egyéb közlendő

----------------------------------------------------------------------------------------------

Annak, aki szeretne velünk kapcsolatban lenni, azonban nem kíván ezen feltételeknek eleget tenni, szeretettel ajánljuk a "Save Our Souls - Hungaria" elnevezésű közösségünket, amelyhez bárki szabadon csatlakozhat (https://plus.google.com/u/0/communities/108330460301103230294).

Várjuk megtisztelő csatlakozási kérelmét. Szeretettel: Magyar Katolikus NGO-k

Post has attachment
MEGHÍVÓ

Két okot látunk arra, amiért az Orbán-rezsimet feltétlenül meg kell buktatni:
1) elsődleges számunkra mint hívő katolikusok számára a kereszténység fidesz-gnózistól való védelme;
2) hasonlóképp fontos számunkra mint hazaszerető emberek számára a haza megvédése a nemzetromboló, hazaáruló, országrabló rezsim ámokfutásától.
A feladat azonban nem ennyi: ki kell gondolni, hogy milyen legyen az Orbán-rezsim utáni világunk. Ezt most már nem hagyhatjuk másokra, az ún. ellenzéki politikusokra vagy pártokra, mert azok végképp lejáratták magukat. Az Unió sem fog rajtunk segíteni, s mi sem akarjuk, hogy kívülállók mondják meg, hogy mit akarunk. Eljött annak az ideje, hogy a magyar nép maga vegye kezébe a sorsát. Az új világ a magyar nép - ha tetszik: a "civilek" - világa lesz! Vagy nem lesz jövőnk sem, minden marad a régiben, s mi tántorgunk tovább egyik párttól a másikig...
------------------------------------------------------------------------------------------------------
Szeretettel meghívjuk Önt a közösségünkbe.
Kérjük, mielőtt döntene a csatlakozásról, szíveskedjék elolvasni és átgondolni a "Tagság" című kategóriában a "Csatlakozás a közösséghez" cím alatt írottakat (https://plus.google.com/u/0/106641700751813157063/posts/cCoejEDTL5m).
Wait while more posts are being loaded