Post has attachment
Anxietatea ocazională face parte din viata noastra. Sunt sanse să ne simtim neliniștiți atunci când ne confruntam cu o problemă la locul de muncă, înainte de a lua un test sau înainte de a lua o decizie importantă(schimbarea partenerului sexual, schimbarea locuintei, acceptarea sexualitatii). Tulburările de anxietate implică mai mult decât banala îngrijorare temporară sau ingrozitoarea frică. Pentru o persoană cu tulburare de anxietate, anxietatea nu dispare niciodată și se poate înrăutăți în timp. Sentimentele sunt cele ce pot interfera cu activitățile zilnice, iar aici ar fi ca exemplu performanța la locul de muncă, rezultatele școlare și relațiile de familie sau de cuplu. Doamnelor si domnilor, stimati pacienti, există mai multe tipuri, diferite, de tulburări de anxietate. Exemplele includ tulburare de anxietate generalizată, tulburare de panică și tulburare de anxietate socială.

http://cabinet-psihologic-bucuresti.com/anxietate/

Psiholog Radu Leca - 0741101881
Anxietate | Cabinet Psihologic Bucuresti
Anxietate | Cabinet Psihologic Bucuresti
cabinet-psihologic-bucuresti.com

Post has attachment
20 de motive pentru care refuzi sa mergi la psiholog
Fuga de psiholog, ascunde teama de a nu fi descoperit si credința că subiectul nu poate reuși singur.

http://cabinet-psihologic-bucuresti.com/2018/01/22/de-ce-refuzi-sa-mergi-la-psiholog/

1. Psihologul imi ghiceste gandurile
Psihologul nu are puteri supranaturale. Nu a ghicit si nu o sa ghiceasca nicioadata, nimanui gandurile. Psihologul interpreteaza ceea ce vede si aude.

Post has attachment
“Neacceptarea depresiei duce la LUPTA. Lupta cu proprile sentimente si nevoia de izolare.”

a. Timpul si Depresia

b. Depresia, Realitatea Altrnativa si o Relatie cu tine

c. Bunicii Toxici

d. Soluționarea DEPRESIEI in cazul barbatilor 35+

Timpul si Depresia / Ceea ce pentru dvs este motivatie, pentru DEPRESIV este doar zgomot de fond

Timpul trece altfel pentru depresivi. Cine spune asta? Psihologul!
Un subiect depresiv, nu simte timpul. De cand se simte “Timpul”? Din clipa in care stii ce trebuie sa faci, intr-un interval orar. Cand nu exista timp, nu exista responsabilitati! Cu cat responsabilitatile sunt minime sau nule, depresia ramane in subiect.

http://cabinet-psihologic-bucuresti.com/depresie/

Psiholog Radu Leca - 0741101881
Depresie | Cabinet Psihologic Bucuresti
Depresie | Cabinet Psihologic Bucuresti
cabinet-psihologic-bucuresti.com

Post has attachment
Pana in 2016 in Romania nu existau scoli/Academii pentru părinți, cel mult câteva cursuri de parenting, la care aveau acces puțini parinti, ce iși cumpărau vinovația sau teama. Când cineva iți spune, timp de 20 de ani, că nu ești capabil să ai grija de tine, ajungi să crezi nu doar ca nu ești în stare să ai grijă de tine, ci că nu poți avea grija de nimeni niciodată. Increderea ta, de viitor părinte, este zdruncinată. Psihologul vine in intâmpinarea majoritații friciilor si încearca, în tandem cu tine să îndeparteze cuvintele si expresiile ce nu iți aparțin.

http://cabinet-psihologic-bucuresti.com/consiliere-si-informare-pentru-parinti/

Psiholog Radu Leca - 0741101881

Post has attachment
Pagina dedicata Psihologului Radu Leca.

Radu Leca este Psiholog din anul 2003, timp de 10 ani a studiat, cercetat, inteles si solutionat depresile, atacurile de panica si anxietatea. Anxietatea, atacurile de panica si depresile sunt principalele tulburari ale anilor 2000.

Incepand cu anul 2014: este psiholog clinician si realizeza evenimente educationale, pentru studenti, spectacole de psihologie si workshopuri, cu public.

http://cabinet-psihologic-bucuresti.com/psiholog-radu-leca/

Psiholog Radu Leca - 0741101881

Post has attachment
DIAGNOSTIC SI EVALUARE CLINICA

Stimati cititori si cautatori ai unui Cabinet Psihologic in Bucuresti, Psihologia Clinica studiază, prin instrumente specifice, factorii psihologici implicaţi în starea de sănătate mentala.

Ce anume putem evalua sau investiga cu ajutorul acestei ramuri speciale ale Psihologiei?

http://cabinet-psihologic-bucuresti.com/servicii-cabinet-psihologic-bucuresti/

Psiholog Radu Leca - 0741101881

Post has attachment
Notiunea de “cabinet psihologic” este vazuta de catre UltraPsihologie ca fiind: Cabinetul pentru MINTE si Suflet (Scrinium per animarum et mente).Ce primim in cadrul unui cabinet psihologic?

a. atentie

b. intelegere

c. consiliere psihologica

d. intrebari ce favorizeaza raspunsuri

e. multa rabdare

http://cabinet-psihologic-bucuresti.com/cabinet-pentru-minte/

Psiholog Radu Leca - 0741101881

Post has attachment
Evaluarea psihologică ingaduie cunoaşterea personalităţii subiectului, atât în totalitatea sa cât şi pe diferite spectre ale acesteia. Evaluarea se realizează în cadrul unui cabinet psihologic constituit legal si inregistrat la Colegiul Psihologilor din Romania şi se adresează oricărui nivel de vârstă – copil, adolescent, adult tanar, adult, batran; în acest proces de cercetare se utilizează instrumente calibrate, specifice psihologiei clinice: interviul clinic, chestionarele, testele psihologice etc.

http://cabinet-psihologic-bucuresti.com/evaluare-psihologica/

Psiholog Radu Leca - 0741101881
Wait while more posts are being loaded