Post has attachment
Hello everyone!
As educators, you inspire students to dream big and be lifelong learners. We'd love to hear a bit about your motivation by answering one or both of the questions below. Your answers will be shared with global policymakers at Google's Global Education Symposium this November. You can check out a highlight reel of the event in the video below.
To give your answers, please answer the following google form: https://goo.gl/6PN245
We look forward to hearing your thoughts, and sharing them with global policymakers!

Post has attachment
Hvis ellers forudsætningerne for anbefalingerne er nogenlunde objektive, så tænker jeg, at Google burde og skulle kunne gøre det bedre.

https://www.dr.dk/nyheder/viden/tech/greenpeace-her-er-de-groenneste-teknologifirmaer

Post has attachment

Post has attachment
Læs forbi introen med støvsugeren. Der er mange gode links og hjælp at hente til arbejdet med billeder i Google Slides.

Integration mellem MinUddannelse og Google Classroom

UV Data er ved at danne sig et overblik over, om deres kunder ønsker en integration mellem MinUddannelse og Google Classroom. Hvis det er noget, du ønsker dig for din kommune, så kan du gøre følgende:

- Skriv en mail til support@uvdata.dk, hvor du i emnelinjen skriver "Ønske om Classroom-intergration".
- I selve mailen kan du skrive navnet på din skole/kommune

Voilà!

Betalings-apps i Play-butikken?
Er der nogle af jer, der har åbnet op for brug af betalings-apps ift. de nye android-muligheder? I så fald hører jeg gerne, hvordan det er sat op. Kommunen er ret strikse med brug af kort, så det skal reelt kun være mig, der må godkende en betalings-app. Er det mon muligt?

Post has attachment
"Dansk med adgang til internettet" blev obligatorisk fra maj 2017. Læreren på min skole vil gerne give elverne mulighed for at øve de gamle sæt der findes på materialeplatformen.

I den forbindelse har jeg prøvet at uploade mappen med filer i en delt klassemappe. Det var mit håb, at man via index-filen så kunne starte prøven - det virker bare ikke, se vedlagte billede.

Nogen der har forslag til løsninger?
Photo

Post has attachment
#Offtopic!!

Let the games begin.
Photo

Post has attachment
I mit Google docs har jeg muligheden for at slå 'Vis staveforslag' til og fra (se bill.), men det flere af mine kolleger på samme domæne har ikke.... Nogle har og andre ikke. På min private konto findes muligheden heller ikke, og jeg kan simpelthen ikke finde ud af hvordan jeg aktiverer denne funktion - any thoughts?
Photo

I Google Sites (det nye) laver jeg et link ved hjælp af 'integrer link' (eller sådan noget). Klikker man på linket, åbner en ny fane. Kan man ikke få den til at åbne i samme fane? Det kan blive lidt forvirrende for nogen, at der åbnes flere faner, hvis man er inden for samme 'logik'. #Googlesites
Wait while more posts are being loaded