Post is pinned.Post has attachment
GEG Meetup hos Google

Kære GEG-medlemmer.

Håber alle er kommet godt igang med det nye år. Sæt allerede nu kryds i kalenderen den 25. april 2019, hvor vi skal være hos Google i København. Udkast til dagsorden følger senere, men skriv jer på deltagerlisten.

Bedste hilsner
Jesper (Google/vært), Michael (co-leader) og Mette (co-leader)

Hej allesammen,

Dette spørgsmål handler om chromebooks.

Ved I, om der findes et program som gør det muligt at bruges ens pen til at tegne/overstrege i en pdf-fil? (tænker på samme måde, som man kan sidde og tage noter på et udprintet ark.

+Morten Ulstrup Skovvang kender du nogen som kan svare.

På forhånd tak!

Det har været debatteret før, men jeg kan ikke helt finde ud af, hvad svaret er...:
Vi har terminsprøver i uge 6. Hvordan får jeg nemmest filerne til skriftlig fremstilling ud til eleverne, der har forskellige enheder med - heriblandt selvfølgelig chromebooks. Man kan ikke åbne index.html som en webpage i drev. Man kan selvfølgelig downloade til harddisken og vælge at se filen på den rigtige måde, men jeg er slet ikke tryg ved, at alle elever skal kunne finde ud af det. Hvad plejer I at gøre? Skal de hostes på et helt andet sted, eller er der et cowboytrick?`Jeg gad rigtig godt, at det bare kunne gøres via classroom, men det kan det vel ikke....eller?

På forhånd tak fra en lidt presset lærer ;)

Hej med jer.
Vi er begyndt at bruge google classroom. Så nu melder der sig nogle spørgsmål.
1) Når en opgave er løst af eleverne, skal opgaven så stadig være synlig eller kan man arkivere gamle opgaver på en måde?

2) Er det bedst at oprette en fagklasse (fx Dansk) og bruge den hele året eller er det bedre at oprette emnehold (fx Astrid Lindgren) og så fjerne holdet når vi er færdig med emnet.

3) Er er nogle steder hvor man kan blive klogere på brugen og ikke mindst arkivering af opgaver.

Jeg håber I forstår problemstillingen.

Venlig hilsen
Per Rubæk

Post has attachment
Endelig. Normalt når man på en PC går ind i Chrome og trykker på indstillinger og saved passwords så vil den prompte for login details.

Sådan er det ikke på Chromebooks. Dvs. Hvis I logger ind på en Chromebook og forlader den så kan en anden gå ind i settings og se alle jeres gemte passwords. Det bliver nu ændret.

Post has attachment

Skrive i felter på en pdf ???
Vores familieafdeling har lavet nogle skemaer i pdf-format. Skemaerne indeholder nogle felter, som kan udfyldes også på en chromebook. Download pdf'en downloads lokalt på chromebooken og så kan man skrive i felterne.
Svarene gemmes bare ikke!
Er der nogen af jer, som kan et trick?

Post has attachment

Post has attachment
CollegeHumor
CollegeHumor
facebook.com

Hvorfor er det at alle vores Chromebooks default har svensk tastatur i "Anvend som gæst" ?
Wait while more posts are being loaded