Consells de neteja professional de banys.

A la nostra empresa comptem amb anys d'experiència en la neteja de la llar. Durant aquest temps hem acumulat una gran quantitat de coneixements sobre com netejar adequadament banys de tot tipus i mides. 

Aquí deixem alguns suggeriments:

1. Mantenir una petita aspiradora a prop de la cambra de bany i donar una passada ràpida cada dia.

2. Utilitzi un netejador de vidres de cautxú petit després de la seva dutxa matinal per alentir el desenvolupament de marques d'aigua.

3. Mantenir algun ambientador o espelma al  bany per a donar una sensació de frescor  i una bona olor permanent.

4. Amb una reixeta de niló senzill sobre el desguàs de la dutxa o banyera d'hidromassatge podeu reduir significativament els cabell als desaigües evitant així futurs embussaments.

5. Aplicar un producte desinfectat, desincrustant als inodors.

Recordeu que aquests són només alguns dels consells per a mantenir un bany net. Els nostres anys d’experiència en la  neteja professional ens han ensenyat que la millor manera de mantenir un bany és netejar-lo constantment.

FONT: ICD Empresa de Serveis

Els vidres i l’aigua, consells casolans:
Són sempre del tot emprenyadores  les marques que deixa l’aigua als vidres, ja sigui per la cals als banys o l’aigua de la pluja als vidres de les finestres o inclús al cotxe; existeixen molts productes químics que ajuden a reduir l’efecte de l’aigua sobre el vidre, bàsicament  creant una pel•lícula protectora; aquí us volem proposar un remei casolà, es tracta d’aplicar als vidres dos cops l’any una culleradeta d’oli de llimona. (Oli Essencial de Llimona, Citrus limonum, S’obté dels fruits del llimoner, arbre amb flors molt aromàtiques. S’extreu per pressió de la pell de les llimones, prèviament ratllada).
FONT: WOMAN’S DAY, 30 QUICK AND EASY CLEANING TIPS, ICDEDS
Wait while more posts are being loaded