Post has attachment
http://prenosi.slovenskaobala.com/

NAŠA PRIVATNA SPLETNA STRAN SAMO ZA SLOVENSKE RAČUNALNIKE OZ. STREŽNIKE!! PRENOS PODATKOV ZA VSE NAŠE ČLANE DIREKT DDL BREZ REKLAM IN NEPOTREBNIH POVEZAV IN TISOČ IN EN LINK.....

Post has attachment
FREE WEB SERVERS - FREE HOSTING by Hostinger LTD

FREE SERVER FOR YOUR PROFESIONAL WEB PRESENTATION!!!

KLIKNITE NA SPODNJO POVEZAVO OZ. REKLAMNO PASICO IN SI ODPRITE NADZORNO PLOŠČO ODDALJENEGA STREŽNIKA BREZPLAČNO ZA VEDNO, LAHKO SI PRENESETE NA TA STREŽNIK HOSTINGER TUDI SLOVENSKO DOMENO VSE JE BREZPLAČNO DO 2 GIGABAJTA FTP PROSTORA TER 100 GIGABAJTOV PRENOSA PODATKOV IZ FTP (upload/download oz. gor/dol prenos podatkov iz FTP strežnika HOSTINGER)

Zakaj bi danes nekaj plačevali, če je praktično vse BREZPLAČNO za katerokoli spletno dejavnost in še posebej za uporabo informacijske tehnologije v privatni namen imate je VSE BREZPLAČNO STREŽNIKI, PRENOS PODATKOV IZGRADNJA SPLETNIH STRENI, PREDSTAVITEV IN EPOSLOVANJE!!! GLEJ STREŽNIK ZA NEOMEJEN PRENOS PODATKOV FTP IN NEOMEJEN PROSTOR NA FTP PREKO MOJEGA BREZPLAČNEGA BLOGA GOOGLE, KJER VAM JE VSE RAZLOŽENO IN PREDSTAVLJENO = http://borisperc.blogspot.si/ === brezplačni strežnik vse neomejeno prenos podatkov programske opreme in mnogo več = uhostall.com = http://www.uhostall.com/

ZA CMS WORDPRESS ALI CMS JOOMLA ALI DRUGI CMS SITEMI SI POSTAVITE VAŠE SPLETNO MESTO DIRETKNO NA STREŽNIKIH RAZVIJALCEV DOLOČENEGA CMS NPR. ČE ŽELITE POSTAVITI SPOETNO STRAN S POMOČJO CMS WORDPRESS OBVEZNO UPORABITE ZA POSTAVITEV MESTA = https://wordpress.com/ in tako naprej če rabite CMS Joomla pol obvezno = https://www.joomla.com/ tako se izognete za vaš podjetniški namen administraciji strežnika, to vam pride prav tudi, npr. da imate domači strežnik za vaš podjetniški namen, rajši si odprite npr. za prodajo vašega izdelka oz. blagovne znamke stran na https://wordpress.com/ in registrirajte domeno npr. https://www.vašizdelekstoritev.com/ in si postavite spletno trgovino zelo hitro in enostavno, za nasvete smo vam na voljo preko TeamViewer brezplačne aplikacije za deljenje namizja oz. računalnika, s tekero vam lahko mi preko vašega računalnika postavimo baze podatkov in spletno mesto v celoti!!!! Team Viewer aplikacijo si poberite na vaš računalnik in jo namestite preko URL: https://www.teamviewer.com/ ciao by Boris Perc (Mac LinuXTer)


http://api.hostinger.co.uk/redir/4157197

Post has attachment
YOUTUBE - KAKO SE POSTAVI SPLETNO PREDSTAVITEV CMS WORDPRESS NA ODDALJENI STREŽNIK

Post has attachment
APPTHEMES BEST APLICATION THEMES FOR WORDPRESS CMS!!! TRY DEMO VERSION ALL PRODUCTS APPTHEMES COMMUNITY USA - WORDPRESS DEVELOPERS (THEMES AND PLUGINS!!!)

http://www.appthemes.com/themes/classipress/?aid=42513

Post has attachment

Post has attachment
Direktni prenos mp3 komadov preko FTP = ftp.glasba.esy.es ! ! ! pass uporabnik vse isto !!!!

Post has attachment

web@slovenskaobala.com
urednik@slovenskaobala.com
servis@slovenskaobala.com
reklame@slovenskaobala.com
razvoj@slovenskaobala.com
podjetnistvo@slovenskaobala.com
perc@slovenskaobala.com
oglasevanje@slovenskaobala.com
objave@slovenskaobala.com
marketing@slovenskaobala.com
hostinger@slovenskaobala.com

info@slovenskaobala.com
grafika@slovenskaobala.com
dizajning@slovenskaobala.com
cms@slovenskaobala.com
business@slovenskaobala.com
bpctslovenia@slovenskaobala.com
avdio@slovenskaobala.com
aplikacije@slovenskaobala.com
antihack@slovenskaobala.com

Post has attachment

Post has attachment
brezplačno gostovanje vašega spletnega mesta
Wait while more posts are being loaded