tl;dr: Vi lukker snart dette Community på Google+.

Vi er i gang med en større omorganisering af Spændstig Musik med ny hjemmeside og nye muligheder.  På den nye hjemmeside vil vi bl.a. have plads til SpændstigBanken (en sample-bank for alle Spændstige artister) samt et internt forum/tagwall, hvor indercirklen kan øffe internt med hinanden.

Derfor er der ikke længere nogen grund til at holde liv i dette Community.  Så, når det nye er på plads, så lukker og slukker vi communitiet her til fordel for det nye, spændende univers.  Ja, jeg sagde "univers."  Det er den slags arbejdsskader, man får af at arbejde med salgsrettet kommunikation dagen lang.

// Label-bossen

Hej, alle sammen.  Nu skal I lige høre hvad +Dion Førslev Pedersen og +Troels Pleimert (jeg) har gang i.

Vi er ved at lave en komplet sample-bank, som alle Spændstige artister frit kan bruge fra.  Til at starte med har vi indspillet en røvfuld trommer på hans elektriske trommesæt, som vi er i gang med at klippe op til loops og grooves.  I fremtiden vil der også komme guitar/bas-riffs til.

I vil selvfølgelig alle have mulighed for at bidrage til Spændstig-banken, ligesom I er frit stillet til at bruge fra den.

More info to come ...

Hej, Jeg er ny! Her er min Soundcloud, https://soundcloud.com/urpedersen

Post has attachment

Post has attachment
Her er en gammel demo fra dengang, jeg havde stationær computer og troede, jeg kunne gøre min plade færdig på et par uger.

Der er godt nok stille i verset, hva'? ;)

Post has attachment

Post has attachment

Post has attachment
Jeg arbejder jo på at lave min næste Arnt-ting, hvor jeg har sat mig for at droppe programmeringen helt. Klaver, guitar, bas og trommer. Ingen vokal. 

Her er første skitse:
https://soundcloud.com/tinyhousemightyman/arnt-glaedelig-dommedag

Den skal genindspilles, udvides og have bas og lidt trommer på, men grundkonceptet er der.

+Anders Bjørn Rørbæk Pedersen: Skulle man smide første single fra +No Room For Space op? :)  (Jeg har ikke mp3 her.)

Post has attachment
Wait while more posts are being loaded