Post is pinned.Post has attachment
Тъй като очевидно още дълго време ще виждаме спам / фалшив трафик в Google Analytics, написах обновена версия на гида за справяне с тях.

Post has attachment
Запознайте се с най-новата и модерна социална медия за хипервръзки Pipe.bg. В нея ще можете да събмитвате линкове към вашите новини, статии, продукти и услуги.
Освен това, сайта има и още една полезна функция - ще можете да си запазвате и категоризирате с помощта на хаш тагове, всякакви линкове, които ще виждате само и единствено вие в личния ви акаунт.
#SEO #Линкбилдинг

Здравейте, колеги,

Имам следният проблем - случайно открих при търсене по мой домейн (webadvisor.bg), че в SERP на втора-трета страница излизат сайтове, в чиито meta описания присъстват части от мета описания на мои страници?? В самите сайтове няма линкове към моя домейн (или поне не видими на първо четене), при проверка през SEO tool-ове също не излизат такива линкове (ползвам Serpstat).

Въпросните сайтове изобщо не са ОК от Google гледна точка и подозирам, че вероятно съм жертва на black hat атака. Но понеже SEO не ми е основната експертиза, може и да греша.
Моля, ако някой има опит с подобни случаи да даде hint дали правилно съм се ориентирал за причината или е нещо друго.

Благодаря предварително!

Post has attachment
След направени стотици #SEO одита на сайтове - ето го и нашия подход, планове и инструменти 📊

Post has attachment
Какво трябва да знаем за Mobile-First Index ъпдейта на Google?

Post has attachment

Post has attachment
Решавам задачи по висша #математика, бизнес #статистика, #счетоводство, тестове по микро и макроикономика за МВБУ и НБУ. Разработвам курсови работи реферати, казуси в областа на икономиката, #туризма, управлението, бизнес администрацията, маркетинга, #логистика, бизнес планове, психология, икономическа социология и др проекти и казуси според изискванията на Вашия преподавател. Презентации на курсови работи. #Онлайн #тестове.
http://kursovi.ucoz.com/index/0-15

Post has attachment

Post has attachment
[Подробен гайд] за мобилна оптимизация 📳 Всичко, което трябва да знаете, за да харесат Google и потребителите мобилния изглед на вашия уеб сайт ✅

Post has attachment
Говорим си с Жоро Календеров за писането, съдържанието, копи-пействането и други интересни неща
Wait while more posts are being loaded