Post is pinned.Post has attachment
Тъй като очевидно още дълго време ще виждаме спам / фалшив трафик в Google Analytics, написах обновена версия на гида за справяне с тях.

Post has attachment
Новите касови апарати за 2019-та от Датекс. Има и цени на доработки на стари, както и замени.

Post has attachment
Два модела Compact на Дейзи, които отговарят на всички изисквания в промените на Наредба Н-18 от 2017 и 2018 г. са налични за продажба, но не могат да бъдат въвеждани в експлоатация. Очаква се това да стане към края на месец Януари.

Post has attachment
Качване на снимка във инстаграм от настолен компютър

Post has attachment
Маркетинг специалист с опит с WooCommerce, за съвместна работа по проект - http://aparati.bg/ ?

Post has attachment

Post has attachment

Post has attachment

Post has attachment
Запознайте се с най-новата и модерна социална медия за хипервръзки Pipe.bg. В нея ще можете да събмитвате линкове към вашите новини, статии, продукти и услуги.
Освен това, сайта има и още една полезна функция - ще можете да си запазвате и категоризирате с помощта на хаш тагове, всякакви линкове, които ще виждате само и единствено вие в личния ви акаунт.
#SEO #Линкбилдинг

Здравейте, колеги,

Имам следният проблем - случайно открих при търсене по мой домейн (webadvisor.bg), че в SERP на втора-трета страница излизат сайтове, в чиито meta описания присъстват части от мета описания на мои страници?? В самите сайтове няма линкове към моя домейн (или поне не видими на първо четене), при проверка през SEO tool-ове също не излизат такива линкове (ползвам Serpstat).

Въпросните сайтове изобщо не са ОК от Google гледна точка и подозирам, че вероятно съм жертва на black hat атака. Но понеже SEO не ми е основната експертиза, може и да греша.
Моля, ако някой има опит с подобни случаи да даде hint дали правилно съм се ориентирал за причината или е нещо друго.

Благодаря предварително!
Wait while more posts are being loaded