Post has attachment
Prezentacija YEP/IEEE Inovacijskog izazova

Projekat zapošljavanja mladih u saradnji sa Fakultetom elektrotehnike u Tuzli i IEEE Studentskim ogrankom Univerziteta u Tuzli organizuje informativnu prezentaciju za sve zainteresovane povodom ovogodišnjeg YEP/IEEE Inovacijskog izazova.
Inovacijski izazov je jedinstveno takmičenje u kojem timovi studenata i mladih profesionalaca svoje ideje razviju u biznis plan i prototip uz pomoć YEP-a i IEEE-a, te se potom takmiče za novčana sredstva potrebna za pokretanje razvijenog biznisa.
Prezentacija će se održati u *četvrtak, 06.07.2017. god. u Multimedijalnoj sali u Gimnaziji "Meša Selimović" u 13:00 sati.
Više informacija o Izazovu kao i o rokovima i načinu prijave studenti mogu pogledati na www.http://preduzetnik.berzarada.ba
Photo

Promocija diplomanata/bachelora i magistara

Svečana promocija diplomiranih/bachelor inženjera i magistara elektrotehnike će biti upriličena u petak 30.06.2017. godine u Univerzitetskoj dvorani od 12:00 do 14:00 sati u okviru zajedničke promocije diplomanata i magistara Univerziteta u Tuzli.

Post has attachment

Post has attachment
Poziv na osnivanje Alumni asocijacije FET-a!!!
USFET zajedno sa Fakultetom elektrotehnike u Tuzli pokreće Alumni asocijaciju studenata Fakulteta elektrotehnike u Tuzli. Alumni asocijacija predstavlja udruženje bivših studenata FET-a koji su završili jedan stepen studija na našem Fakultetu.

Više informacija potražite na linku ispod

Post has attachment
Obavijest za apsolvente i imatrikulante

Post has attachment

Post has attachment

Post has attachment

Post has attachment

Post has attachment
Wait while more posts are being loaded