Post is pinned.Post has attachment
Konačna rang lista

Konačna rang lista kandidata za upis u prvu godinu prvog ciklusa studija na studijski program "Elektrotehnika i računarstvo" za akademsku 2017/18.

Broj slobodnih mjesta na drugom upisnom roku

Obavještavaju se svi zainteresovani kandidati da je na Fakultetu elektrotehnike za drugi upisni rok ostalo upražnjeno 37 mjesta na studijskom programu "Tehnički odgoj i informatika". Od toga je 12 mjesta za studente koji se finansiraju iz Budžeta TK i 25 mjesta za studente koji se samostalno finansiraju. Sve informacije o drugom upisnom roku kandidati mogu pronaći u tekstu Konkursa na stranicama Fakulteta elektrotehnike i Univerziteta u Tuzli.

Post has attachment
Konačna rang lista Tehnički odgoj i informatika

Konačna rang lista kandidata za upis u prvu godinu prvog ciklusa studija na studijski program "Tehnički odgoj i informatika" za akademsku 2017/18.

Post has attachment
Privremena rang lista

Privremena rang lista kandidata za upis u prvu godinu prvog ciklusa studija na studijski program "Elektrotehnika i računarstvo" za akademsku 2017/18.

Post has attachment
Privremena rang lista

Privremena rang lista kandidata za upis u prvu godinu prvog ciklusa studija na studijski program "Tehnički odgoj i informatika" za akademsku 2017/18.

Post has attachment
Obavještenje za kandidate o održavanju prijemnog ispita 03.07.2017. god.

Obavještavaju se prijavljeni kandidati za upis u prvu godinu prvog ciklusa studija na Fakultetu elektrotehnike da će prijemni ispit za oba studijska programa ("Elektrotehnika i računarstvo" i "Tehnički odgoj i informatika") biti održan u zgradi Fakulteta elektrotehnike, ul. Franjevačka 2.

Prijemni ispit je u ponedjeljak, 03.07.2017. sa početkom u 10:00 sati, dok su kandidati dužni doći najkasnije do 9:45 sati. Raspored polaganja prijemnog ispita po prostorijama kandidati će moći vidjeti na vratima prostorija u kojima će se održavati prijemni ispit. Pri pristupanju prijemnom ispitu kandidati trebaju predočiti javnu ispravu sa slikom (LK, vozačka dozvola, pasoš). Prilikom polaganja prijemnog ispita kandidati su dužni postupati u skladu sa priloženim uputstvom.

Post has attachment
Konkurs za upis studenata na I ciklus studija u ak. 2017/2018. god.

Obavještavaju se svi zainteresovani kandidati da je Univerzitet u Tuzli raspisao Konkurs za upis studenata u prvu godinu prvog ciklusa studija u akademskoj 2017/2018 godini. Osim na univerzitetskoj web stranici tekst Konkursa kao i popis dokumentacije kojom se dokazuje status branilaca i članovi njihovih porodica kandidati mogu pronaći i u prilogu ovog obavještenja.

https://goo.gl/oDHL6t

Post has attachment
Upisna politika na Univerzitetu u Tuzli za akademsku 2017/2018 godinu

Pored svih informacija koje se objavljuju na web stranici Fakulteta elektrotehnike vezane za procedure za prijem i upis na prvu godinu I ciklusa studija, sve dodatne informacije u vezi sa upisnom politikom na Univerzitetu u Tuzli zainteresovani budući studenti mogu pronaći i na web stranici Univerziteta na sljedećem linku

Post has attachment
Treći upisni rok

Treći upisni rok organizije se samo za studijski program "Tehnički odgoj i informatika".

Link: http://goo.gl/8SOOZb

Post has attachment
Konačna rang lista (drugi upisni rok)

Konačna rang lista (drugi upisni rok) kandidata za upis u prvu godinu prvog ciklusa studija na studijski program "Elektrotehnika i računarstvo" za akademsku 2016/17.
Link: http://goo.gl/y61mlZ
Wait while more posts are being loaded