Konačna rang lista - II ciklus studija (treći upisni rok)

Konačna rang lista kandidata sa trećeg upisnog roka za upis drugog ciklusa studija na studijski program "Elektrotehnika i računarstvo" za akademsku 2017/18.

https://goo.gl/dtRbTn

Privremena rang lista - II ciklus studija (treći upisni rok)

Privremena rang lista kandidata sa trećeg upisnog roka za upis drugog ciklusa studija na studijski program "Elektrotehnika i računarstvo" za akademsku 2017/18.

https://goo.gl/fm6qGT

Post has attachment
II ciklus studija - Izmjenjeni raspored nastave za zimski semestar ak. 2017/2018.

https://goo.gl/AWXS9M

Post has attachment
Konačna rang lista - II ciklus studija (drugi upisni rok)

Konačna rang lista kandidata sa drugog upisnog roka za upis drugog ciklusa studija na studijski program "Elektrotehnika i računarstvo" za akademsku 2017/18.

Post has attachment

Odabir izbornih predmeta na II ciklusu studija

Odabir izbornih predmeta na II ciklusu studija u školskoj 2017/2018. g. za usmjerenja Računarstvo i informatika i Telekomunikacije obaviće se u studentskoj službi u periodu 02.10. - 06.10. 2017. godine.

Post has attachment
Privremena rang lista - II ciklus studija (drugi upisni rok)

Privremena rang lista kandidata sa drugog upisnog roka za upis drugog ciklusa studija na studijski program "Elektrotehnika i računarstvo" za akademsku 2017/18.

Post has attachment
Privremena rang lista - II ciklus studija

Privremena rang lista kandidata za upis drugog ciklusa studija na studijski program "Elektrotehnika i računarstvo" za akademsku 2017/18.

Post has attachment
Drugi upisni rok za upis studenata na II ciklus studija u ak. 2017/2018. god.

Obavještavaju se svi zainteresovani kandidati da je Univerzitet u Tuzli objavio drugi upisni rok za upis studenata na drugi ciklus studija - master/magistarski studij u akademskoj 2017/2018 godini. Osim na univerzitetskoj web stranici tekst objave kao i prijavu na konkurs kandidati mogu pronaći u prilogu ovog obavještenja.

U odnosu na maksimalan broj studenata predviđen Konkursom nakon prvog upisnog roka na studijskom programu Elektrotehnika i računarstvo na Fakultetu elektrotehnike preostalo je 68 slobodnih mjesta.

Prijava na konkurs: https://goo.gl/XpbXj3

Post has attachment
Konkurs za upis studenata na II ciklus studija u ak. 2017/2018. god.

Obavještavaju se svi zainteresovani kandidati da je Univerzitet u Tuzli raspisao Konkurs za upis studenata na drugi ciklus studija - master/magistarski studij u akademskoj 2017/2018 godini. Osim na univerzitetskoj web stranici tekst Konkursa kao i prijavu na konkurs kandidati mogu pronaći u prilogu ovog obavještenja.

Prijava na konkurs: https://goo.gl/XpbXj3
Wait while more posts are being loaded