#FinFRN - toiminee ja pyörii #24/7/365 täyttä häkää joten tervetuloa #idlamaan linjoille ja luomaa radiopuhelin rinkulaa #voip - käyttäen.

Lisää osoitteessa http://frn.fi

http://frn.fi sivusto kääntyy usealle kansankielelle.

Jassoo mitäs tänne ? Sivusto pyörii ja FRN - Finland on kiuhumis pisteessä pikku hiljaa syksyn tullessa. Lisää aiheesta http://frn.fi

Post has attachment
50% Off Intel Xeon E3-1230V 2 3.30GH 
Global Dedicated Server/VPS for VOS Call Business. 
>>>>> https://www.vpb.com/?fuid=262
https://www.vpb.com/promotion.php?fuid=262

Post has attachment
Nyt voit käyttää myös älypuhelintasi radiopuhelimena katso lisää http://frn.fi ja Android

Myös omia kanavoita voi luoda FRN - systeemiin kanavan oikeudet voit anoa sähköpostilla webmaster@frn.fi 

Kanavasta voit tehdä täysin suljetun tai avonaisen täten myös radioamatöörit voivat luoda oman radioverkonsa helposti ja nopeasti.

FreeRadioNetWork - suomi pysynee päällä ja toiminnassa päivästä päivään ilman suurempia ongelmia. Ainut vaan et " jokin laantumus " on iskenyt FRN - radiolinkkien osalta.

Onko kytkistä Maxson cm10 liittämistä frn verkkoon. Mikkiliitin on 4 napanen ja kytkis mikkiliitäntään löytyy kyllä http://cbharraste.info/mikrofonikytkennat.html mutta se elektroniikka tuon radion ja frn linkin välille on vaiheessa.

Hirveesti en oo google+ käyttänyt asiat mitä haen google+ palvelun käytöstä niin vähän hukassa täällä. Tuli nyt ostettua uusi "lelu" iF4029SDR vähän tuossa on vielä systeemit hakusessa eli opetellessa menee.... eli nyt on digi puhelimet polmar ja icom

Hyvää iltaa !
Wait while more posts are being loaded