Post has attachment

Post has attachment
Photo

Post has attachment
CRONICA este o revistă independentă și neafiliată, cu tematica ’generalistă’, orientată spre un public larg de cititori – decât să vă povestesc, vă rog să vedeți. Sper că ați obținut-o deja și pe hârtie.

Pe lângă conținut, ceea ce ne deosebește de restul presei moldovenești, este rețeaua proprie de distribuție, care deja a angajat cca o mie de difuzori în toată țara, de la Chișinău, până departe în provincie. Difuzarea este susținută și prin promoții specifice, inclusiv un show de presă televizat și o tombolă cu premii.
Revista are 24 pagini (16 – color), format A3.
Tiraj: 45.000 exemplare. Auditat de BATI.

Este un proiect ambițios, pe care știm cum să-l realizăm cel mai bine. Avem viitor.

Apelăm la dvs., pentru că avem ce să vă oferim: un nou canal mediatic și promoțional, un spațiu publicitar de calitate, un public larg și variat, o modalitate eficientă de penetrare a pieței.

Totodată, vă invităm să priviți lucrurile și sub un alt aspect: presa poate fi liberă, doar dacă își slujește numai cititorii, dacă își câștigă banii cinstiți din vânzările propriului produs și din publicitate.

Am fi încântați să colaborăm cu dvs. și vă rugăm să acceptați condițiile noastre de preferințialitate.

Prețul standard cu care începem este de 1 dolar pentru cm2 (1.000 cm2/pagina, fiind disponibile moduluri fracționate și diferite amplasări). Bineînțeles, suntem deschiși pentru negocieri, colaborările permanente și de durată fiind răsplătite prin oferte avantajoase.

În prima ediție, nu am dat, conștient, nicio reclamă. Am dorit să vă prezentăm mai întâi produsul nostru. Acum, pentru contractarea spațiului publicitar din nr. 2, vă invităm să profitați de o reducere de 25%. Următorul număr va apare pe 11 mai, apoi vom intra în ritmul săprămânal.

Mereu dispus pentru o întrevedere, ori să vă ofer informații suplimentare


Virgil Zagaievschi,
Redactor-șef CRONICA
promo.cronica@gmail.com
Mob.: 068117664


Post has attachment
Wait while more posts are being loaded