Post has attachment
El 29 de febrer és el dia que marcarà per sempre la vida d’una família de Vallada, especialment la de Joanet, el protagonista de La dansa del vetlatori. Vols saber què els va ocórrer? Descobreix-ho amb el sisé títol de «Llegir en valencià, les nostres contalles».

Aquest cap de setmana, La dansa del vetlatori, de Vicent Borràs, i Revolta en l'horta, de Raquel Ricart, per només 1 euro amb el diari Levante.

Completa la cartilla amb els cupons i aconsegueix el CD amb les contalles en format audiollibre.

Col·lecciona les històries que ens contaven els nostres iaios i iaies.

Ara, amb «Llegir en valencià», més fàcil que mai!


Unos amigos ingleses han iniciado un proyecto de perfeccionamiento de inglés. No hace falta ir a Gran Bretaña para vivir una inmersión lingüistica. Graeme y Linn ofrecen un programa de aprendizaje en Cumbres de Valencia a 6km de la localidad valenciana de Moixent. En contacto con la naturaleza, disfrutando de nuestra gastronomía, la británica y a precios muy asequibles. https://www.lingoo.com/en/host-teacher-adults-spain-english-ta934277


Post has attachment
Taller d'iniciació a la fotografia. Ja pots inscriure't fins al 27 de gener
Photo

Post has attachment
Eugeni Alemany et proposa una vesprada d'humor, a l'auditori de l'UPM, amb el seu espectacle "T'ho dic sense acritud". Dimarts 6 de desembre, a les 19.00 h, el popular periodista i presentador de TV ens explicarà, "sense acritud", perquè el país està com està, i compartirà la seua visió àcida i divertida de la vida!
El preu de l'entrada és de 5 euros i de la venda s'encarregaran els festers del 2017. També poden ser adquirides en el mateix moment d'accedir a l'espectacle.
Photo

Post has attachment
Convocatòria de subvencions per a les corporacions locals i entitats sense ànim de lucre que mantenen conservatoris o centres privats autoritzats d'ensenyances elementals o professionals de música o de dansa de la Comunitat Valenciana per a l'exercici 2016. +UPM VALLADA, +U.M. VALLADINA DE VALLADA

Post has attachment
El proper divendres 25 de novembre, es commemora el Dia Internacional contra la Violència de Gènere. Des de la Regidora de Benestar Social i la Mancomunitat La Costera - Canal hem organitzat els següents actes:

- 17.00 h. Concentració a la porta de lAjuntament de Vallada i repartiment de llaços
- 17.30 h. Lectura del Manifest Commemoratiu
- 17.45 h. Curtmetratge en el Centre Juvenil
- 18.15 h. Berenar

El dia 25, totes i tots, diem NO! #diguesNO
Photo

Post has attachment
Des de fa anys, aquest gran Artista viu i treballa a Vallada. Sovint veia que treia els seus grans llenços negres a secar al carrer, però no m'imaginava per a res, que fera aquesta meravella de d'obres d'art! 

Post has attachment
En 24 hores, arranca la 1ra #Mostra #Agroalimentària de La Costera a Vallada!
Photo

Hola, algú hem pot dir l'horari de l' +Ajuntament de Vallada​?
No l'he trobat publicat a la seua web, però si està allí també m'agradaria saber on.
Gràcies! 

Post has attachment
Wait while more posts are being loaded