Post has attachment
Har skrevet et blogindlæg omkring et godt dansk ranktracker tool. Et nemt og stærkt værktøj til at se hvordan dit content bliver rangeret på Google!

Er denne gruppe død fordi Content Marketing er "So last year" ? Eller er det fordi vi nu bare ved alt om CM, og at det kører derudaf?

Post has attachment
Vi arbejder mere og mere med content hos os, og nogle af de ting vi laver er bland andet test af mobiler. Denne gang er det 2017 versionen af Samsungs midrange, nemlig A3 og A5

Vi er selv lige glade for testen, men jeg modtager gerne feedback på
- Format
- Indhold
- Længde

Post has attachment
Skuespiller og producer, Lene Poulsen skriver på vores facebook i dag: "Tak for et inspirerende, klogt og sjovt oplæg om nudging. Jeg vil gerne vide mere". ... Vi er mindst lige så glad for dit besøg tak. Du bidrog til dialogen og satte kulør på foredraget om nudging og adfærdsdesign - Af hjerte tak. www.nudging.nu
Photo

Post has attachment

Post has attachment
Må jeg præsentere Stay Strong - en virksomhed, der har styr på kernebudskabet.

Men hvilken forskel gør et stærkt kernebudskab i indholdsarbejdet og for forretningen? Well, for eksempel er det langt lettere at engagere publikum - et organisk reach på Facebook på 200% er ikke usædvanligt for Stay Strong.

Læs mere om casen her: http://cmdk.lnk.to/k49PW

Vi kan ikke sidde her bag skærmen hele tiden. Vi skal ud og inspireres. 

+Katalysator Kommunikation ApS har samlet denne liste med internationale content marketing konferencer i 2016. Et enkelt dansk event har sneget sig med - nemlig Clever Content, som foregår allerede i næste uge. Måske ses vi der?

Post has attachment
Den var lidt for komisk til ikke at dele :)
Photo

Post has attachment
Så kom #UX også på programmet på HELPMarketing-podcasten hos +Eric Ziengs - Her sat i relation til #ContentMarketing og #WebContent generelt.

Lyt med på dagens afsnit, hvor jeg deler 7 konkrete UX-principper og forklarer, hvordan de kan forbedre eller forpurre dine content marketing-resultater.

Post has attachment
Jeg er blevet optaget som skribent på Digital247.dk. Her skriver jeg om ny vækst med Content Marketing Excellence. Læs og se mit første bidrag.
Wait while more posts are being loaded