Hallo, Ik heb tot uw beschikking een lening van 5000€ 800.000€ aan voorwaarden zeer eenvoudig om alle mensen die het kunnen betalen. Ik maak ook investeringen en leningen tussen vooral alle soorten . Ik bied kredieten op korte, middellange en lange termijn samenwerking met mijn advocaat en een aflossingsvrije periode betaalbaar. We weten niet van uw toepassingen en onze transfers worden verzekerd door een bank voor de veiligheid van de transactie. Voor al uw vragen voorstellen gedaan met betrekking tot de tarieven en termijnen van betalingen en ik zal aan uw hulp. Tenslotte voor meer begrip contact op met de directeur geen e-mail : paulelepon9@gmail.com

Post has attachment

Post has attachment

Post has attachment
Deze dames willen een jonge vlotte burgemeester voor #Enschede: http://youtu.be/aqpeXT8hWak?list=PLwu70WfKjFCNz_AvLMiK-iUUN8F9DGEO …-. Wat vindt u? --> http://bit.ly/053zoekt  #politiek

Post has attachment
‪#‎Enschede‬ zoekt een nieuwe burgemeester. Zoek mee!
--> http://bit.ly/053zoekt <--

TV Enschede FM en TC Tubantia willen samen met de inwoners van Enschede aangeven aan welke vereisten de nieuwe burgemeester moet voldoen. Via een vragenlijst mogen de inwoners van Enschede aangeven waaraan volgens hen het profiel van de nieuwe burgemeester zou moeten voldoen. 

Via de website 053zoekt.nl (http://bit.ly/053zoekt) helpen zij mee bij de zoektocht naar een nieuwe burgemeester voor de stad. 

Alle reacties worden gebruikt bij het opstellen van een profiel, dat de gemeenteraad gaat gebruiken in de sollicitatieprocedure. Alle inzendingen worden volledig anoniem verwerkt. Wel vragen we je mailadres om je op de hoogte te kunnen houden.

#‎politiek‬

Post has attachment
Wait while more posts are being loaded