kan ik een volledige submap (of label) uit mijn Gmail in mijn drive zetten ?
om verder te kunnen delen ?
of hoe kan ik tewerk gaan om een deel van mijn mails ( map/label) te delen met anderen?

Hele korte kleine vraag:
Wij willen afstappen van onze huidige gebruikersnaam-structuur (die is nu complexer achternaam + . + eerste letter van de voornaam + huisnummer vb: veltjen.j50). We willen een uniforme structuur. We dachten aan:
- Personeelsleden: j.veltjen@lyceumgenk.be (is nu al zo)
- Leerlingen: jens.veltjen of veltjen.jens (iemand een voorkeur voor de volgorde)

Zo is er visueel een onderscheid tussen personeelsleden en leerlingen. Heeft de volgorde van achternaan en voornaam volgens jullie belang?
Groetjes

Post has attachment
Uiteraard gemaakt met een Google-formulier: het formulier voor de verkiezing van de Meesterlijke 50 (ook voor juffen!). Stem op het mooiste liedje over onderwijs, opvoeden, school, het opgroeiende kind... https://www.bco-onderwijsadvies.nl/over-ons/nieuws/breng-je-stem-uit-op-de-meesterlijke-50-ook-voor-juffen

Post has attachment
Beats, effects, melodies en voices leren mixen in het tweede leerjaar adhv chromebooks. Kinderspel met incredibox! En superleuk!
PhotoPhotoPhoto
15-12-17
3 Photos - View album

Ik heb een spreadsheet-issue. De reacties van een formulier worden in een spreadsheet in een andere sheet (ander tabblad) verwerkt. Ik roep deze gegevens op door de Query-functie in deze sheet. Het is belangrijk dat de rijnummers overeenkomen. Gegevens in rij x van de "formulierreacties" worden opgeroepen en verwerkt in rij x van "datasheet". Maar, als er een reactie ingestuurd wordt en dus ook een rij wordt toegevoegd aan "formulierreacties" verandert de functie in "datasheet" naar x+1. De verwijzingen naar rij 63 worden plots rij 64 zodat deze natuurlijk leeg blijft. Wie weet hiervan de oorzaak en ook de oplossing voor? Alvast bedankt.

Hoi, ik kreeg een bestand aan met me de extensie .emm
Dit is een mindmap gemaakt met emindmaps.
Weet iemand een manier om dit zichtbaar te krijgen op een chromebook?

Ik ben punten aan het intikken op mijn Chromebook en dat is niet handig zonder cijferklavier. Heeft iemand ervaring met usb-cijferklavieren voor Chromebooks? Want blijkbaar zijn sommige types niet compatibel.

Post has attachment

Post has attachment

Post has attachment
Iemand een idee waarom ik plots advertenties zie binnen mijn schoolaccount?
Photo
Wait while more posts are being loaded