Post has attachment
http://termoproektstroi.com/
Здравейте, Приятели!
Представяме ви обновения сайт на "Термопроектстрой "ЕООД!
Моля за вашето мнение относно дизайна ,и удобството за работа с него.За нас ще бъде полезно да споделите всичко ,което мислите и предлагате за по добрата ни комуникация.

Post has attachment

Post has attachment

Post has attachment
http://termoproektstroi.com/
ДЪРВЕСНИТЕ ПЕЛЕТИ ИЗМЕСТВАТ ДЪРВАТА И ВЪГЛИЩАТА
 
    Нова, изключително атрактивна услуга в сферата на отоплението предлага фирма “ТермоПроектСтрой”. Това е възможността дървата и въглищата да бъдат заменени с дървесни частици. В условията на газовата криза все по-отчетливо се откроява огромното значение при използването на биомасата за енергийни нужди.
Този тип гориво на практика е неизчерпаемо – дърва, дървесни отпадъци, плодови костилки, трески и т.н. винаги ще има. По-предприемчивите българи не се колебаят да инвестират в съоръжения, които работят на биомаса, защото по този начин в дългосрочен план решават проблемите с отоплението и топлата вода.
       Фирма “ТермоПроектСтрой” предлага съоръжения, които работят с пелети и които вече са хит в страната. Какви са предимствата? Отоплението с пелети е по-евтино, отколкото с природен газ или други традиционни енергоизточници. Сигурност – дървесна суровина в България има в изобилие. Нещо повече за производството на пелети се използва отпадъчната дървесина. Горивото е екологично чисто, безвредно за хората и околната среда. Осигурена е пълна автоматизация на горивния процес. Обслужването е лесно, приятно, пести време. Коефициентът на полезно действие на този тип гориво е 83 %.
 
От сравнителната таблица, която открито се анонсира, клиентите сами могат да се убедят в това, което най-много ги интересува – колко ще им струва отоплението за 1 месец на различни горива. Инвестицията, която ще направят за съоръжение на биогориво се изплаща до 5 г. Ако отоплявате жилище от 80 кв. м., по 8 часа на ден, за месец, за различните горива ще трябва да платите следното: дизeлово гориво – 600,00 лв., електроенергия – 586,00 лв., кафяви въглища – 237,34 лева, дървесни пелети – 261,00 лв.
 
        И най-непредубедените могат да преценят, че за да ни е топло, уютно, комфортно на работа или у дома най-изгодно е да се използват дървесни пелети или дървесни трески. И тук някои търговци се опитват да хитруват, защото не е ясно с какво качество са предлаганите пелети. При фирма “ТермоПроектСтрой” всичко е открито. Пелетите, които се предлагат, са изпитани в лаборатория, те са  маркирани, така че потребителите са наясно какво купуват. На тези, които желаят се предлага договор за доставка на дървесни пелети. Така че всичко е гарантирано.
        Най-улеснени ще са тези, които досега са използвали котли на твърдо гориво от модела U–22 VIADRUS. В рамките само на 1 ден специалистите на “ТермоПроектСтрой” са в състояние да преустроят котела да работи с пелетна горелка. В рамките на този срок се извършва и обучение на собственика на съоръжението как да работи с него. Инвестицията в този случай е значително по-малка. Поради това, че са компактни, пелетите изискват много по-малки площи за съхранение.
         Според стратегията на Европейския съюз в близките години 20 на сто от добиваната електроенергия трябва да се пада на възобновяемите енергийни източници. За да се постигне това много ще се разчита на биомасата.
 
      Фирма “ТермоПроектСтрой” ви помага да бъдете в крак с времето Инвестирайте в съоръжения, които работят на биомаса, така ще помогнете на собствения си бюджет в дългосрочен план. Знаете къде да ни намерите за консултации и търговски операции.

Post has attachment
Лесен и ефективен начин за монтаж на подово отопление с нагревателни кабели закупени от Термопроектстрой.
https://www.youtube.com/watch?v=2I61FnV3ElU
Wait while more posts are being loaded