Post has shared content
Ruta de senderisme. Olor de gomina a la borda: Àrreu, la vall més cobejada del Pallars Sobirà

Post has attachment
Nova entrada al bloc. La Seguretat el més important!
http://pirineusoutdoor.com/category/bloc/
Bloc | Pirineus Outdoor
Bloc | Pirineus Outdoor
pirineusoutdoor.com

Després de més de 10 anys seguim venent la Seu i comarca sense tenir en compte el seu potencial paisatgístic i sense crear cap estratègia conjunta amb les empreses que formen part del sector.
La mostra la tenim en el nul augment del fluxe turístic i que no te a veure amb cap situació de feblesa econòmica,aquesta setmana mentres no notem estar en plena temporada turística hi ha poblacions o destinacions que gaudeixen del ple absolut com per exemple Jaca,és aleshores quan ens hem de preguntar que no estem fent bé i perquè triguem en reaccionar quan el turisme es el motor econòmic de la comarca.

Post has attachment

Post has shared content

A Pirineus Outdoor creiem en la cooperació i som una empresa responsable, per això hem creat juntament amb d’altres empreses del sector un grup comercial “Experiències Pirineus”, amb la finalitat de crear una xarxa d’empreses amb un mateix objectiu, promocionar la comarca i oferir un servei de qualitat i diferenciador alhora que creem un producte turístic adaptat al client i turista que visita la nostra comarca.

La linia de treball va orientada a potenciar el turisme familiar i un producte per aquest public com és l’ecoturisme familiar, un turisme sostenible de natura i de qualitat que creu en els productes de proximitat i que coneix l’entorn a la perfecció adaptant així l’activitat a tot tipus de clients. Les famílies poden gaudir d’activitats pensades per a tots i combinar-les amb estades en els nostres hotels i cases rurals.

La nostra comarca ofereix un entorn ampli i amb desnivells suaus i sostinguts que permeten gaudir de la natura amb total comoditat i sense grans exigències físiques i tècniques, hem d’anar a buscar zones concretes com el Cadí o les serralades frontereres amb Andorra per trobar aquestes muntanyes més tècniques i exigents i que van destinades sobretot a un públic majoritàriament estranger que busca conèixer els Pirineus més a fons. Per això com a grup treballem en la comercialització dels nostres productes més específics per als mercats estrangers i així captar un client molt sensible amb la natura a la nostra comarca.

A més volem anar més enllà i en qualitat i servei per això els nostres productes els consderem algo més que això, son autèntiques exeriències, experiències inoblidables, experiències familiars, de natura, d’aventura, de pau en parella, a l’aire, en bici elèctrica, etc…. perqué estem convençuts que és el que t’emportaràs i el que et quedarà dins teu.
Wait while more posts are being loaded