Post has attachment
Quasir is per direct op zoek naar ervaren klachtenfunctionarissen in de regio’s Rotterdam en Apeldoorn en omstreken. Maar ook voor andere regio’s hebben wij regelmatig ervaren klachtenfunctionarissen en calamiteitenonderzoekers nodig. Aarzel niet om jouw interesse hiervoor te laten blijken via een “open” sollicitatie.http://quasir.nl/quasir-is-per-direct-op-zoek-naar-ervaren-klachtenfunctionarissen-in-de-regios-rotterdam-en-apeldoorn-en-omstreken/

Post has attachment
Quasir is per direct op zoek naar ervaren klachtenfunctionarissen in de regio’s Rotterdam en Apeldoorn en omstreken. Maar ook voor andere regio’s hebben wij regelmatig ervaren klachtenfunctionarissen en calamiteitenonderzoekers nodig. Aarzel niet om jouw interesse hiervoor te laten blijken via een “open” sollicitatie.

http://quasir.nl/quasir-is-per-direct-op-zoek-naar-ervaren-klachtenfunctionarissen-in-de-regios-rotterdam-en-apeldoorn-en-omstreken/

Post has attachment

Post has attachment
Op 19 september organiseert Axians voor de vijfde keer het zorgcongres: “Healthtivity“ met als thema “Zorg: IT’s Topsport”.

“Healthtivity“ heeft een vullend en divers programma met maar liefst 5 keynote sprekers en 21 break-out sessies waarbij u zelf de keuze kunt maken welke sessies u wenst bij te wonen. Innovaties in de zorg en Value Based Healthcare zullen binnen de sessies de boventoon voeren.

Post has attachment

Post has attachment

Post has attachment

Post has attachment
Van 1 juli tot 1 oktober 2018 zoekt Quasir twee ervaren klachtenfunctionarissen.

Heeft u als klachtenfunctionaris affiniteit met cliënten met een beperking, en bent u flexibel inzetbaar voor 24 uur in de week en vindt u het geen probleem om te reizen?

Of voelt u zich als een vis in het water om als klachtenfunctionaris vakantievervangingen te doen bij verschillende opdrachtgevers? Bent u voor minimaal 8 uur per week beschikbaar en ook bereid om te reizen? Neem dan snel contact met ons op.

Het betreffen in eerste instantie tijdelijke functies met wellicht mogelijkheden voor langere tijd.

Salaris wordt bepaald afhankelijk van relevante ervaring als klachtenfunctionaris tot max € 4.303,= per maand op basis van 40 uur per week.

Reacties – voorzien van motivatie en CV – zo spoedig mogelijk aan Miranda de Zwart, manager Klachtenbemiddeling Quasir sturen door het sollicitatieformulier in te vullen op https://quasir.nl/expertisecentrum/vacatures/

Post has attachment
10 jaar Adiona is nu een feit ! In het voorjaar van 2019 wordt uitvoerig aandacht geschonken aan de viering van het 10-jarig jubileum van Stichting Adiona. Zie onze recente Jubileum Nieuwsbericht --> https://wp.me/p9nZOY-GU - Mail ons secretariaat gerust op info@adiona.nl voor nadere informatie of een verzoek voor een interview met onze voorzitter +Wijnand Verkaik

Post has attachment
Wait while more posts are being loaded