Post has attachment
Behöver ett band med mig. Saker som jag ser som plus: Svaret "jag vet inte", "Förvirring""""Skeptisism och öppenhet i oändlig proportion", "rolling stones""Dylan""Beatles""Harvest" "smiths""joy division".
Jag orkar inte skriva så det öär omöjligt det här. Kontakta mig på 0737619139
PhotoPhotoPhotoPhotoPhoto
2017-01-15
9 Photos - View album

Post has attachment
Mathias Öberg
Mathias Öberg
soundcloud.com

När du lägger in en annons så är viss information obligatorisk för att få en överskådligare vy och mer lätthittade annonser då vi förhoppningsvis kommer att växa i framtiden. Se till att åtminstone följande steg utförs då du annonserar, i övrigt är du förstås fri att utforma din musikerrelaterade annons fritt:

* Se till att annonsen hamnar i rätt kategori.
* Tala om i annonsen om du SÖKER musiker, ERBJUDER dig som musiker eller liknande så att det tydligt framgår.
* Se också till att det tydligt framgår vilken/vilka orter eller regioner i landet du söker i.

Detta för att få ett överskådligare flöde i framtiden, då vi förhoppningsvis blir många fler medlemmar.

Basist söker funk-, soulband eventuellt med inslag av partycovers. Jag finns i Borensberg och söker band i Linköping med omnejd. Jag har över 20 års erfarenhet och spelar idag med ett etablerat coverband i Stockholm.

Musikstilar jag brinner mest för är funk från 70-talet, soul, disco och partycovers. Självklart har jag egen utrustning och körkort. Har ett heltidsarbete så ser detta som en nöjes-fritidssysselsättning med kanske max 1 eller 2 gig per månad.

Referenser finnes. Hör av er till mig så kommer jag och provjammar så ser vi om vi funkar för varandra. Ålder har ingen större betydelse, men jag är 41 år gammal.
Wait while more posts are being loaded