Post has attachment
Hola a tothom,

Utilitzo Prestashop des de fa uns 2 anys al negoci familiar de +Teixits Baig , actualment propietat de ma mare. Acabem d'obrir nova versió de la botiga a http://tela.cat amb descompte inaugural a totes les nostres teles fins a final de mes.

Vinc de la comunitat de Prestashop en espanyol i com que he vist que aquí, tot i ser pocs, hi ha gent que la toca, com ara el +Marc Queralt Bassa i que sobretot tenen ànima altruista (cosa que comparteixo), he decidit participar-hi. A la comunitat espanyola, trobo que hi ha massa freelance que a la mínima t'intenta encasquetar un pressupost.

Actualment treballo d'informàtic en una petita empresa, +Spin Vilanova SL , que ofereix serveis informàtics per a empreses. Últimament la meva tasca principal és el desenvolupament web amb Joomla i Prestashop.

O sigui que ja donaré un cop de mà amb tot allò que no em superi! ;)

Ens veiem per aquí!

Post has attachment
Què és l'e-commerce hosting? Com en treuen profit les botigues online que fan servir Prestashop o Magento? Un article de Sergi Garcia.

Post has attachment
Presentem el nostre mòdul gratuït d'integració de Prestashop amb Bongo Checkout que estalvia costos logístics en el transport internacional a base d'agrupar múltiples paquets de diversos clients en un mateix enviament.

Post has attachment

Post has attachment
How Tabs on Your Web Store Give More Exposure to Your Products - Read more here: http://fmemodules.wordpress.com/2014/03/11/how-tabs-on-your-web-store-give-more-exposure-to-your-products/
Photo

Post has attachment
Informative and pretty URL is very important for SEO of a website. Read this useful Article here: 
http://fmemodules.blogspot.com/2014/03/why-clean-url-is-necessary-for-your.html
Photo

Post has shared content
Si has abierto una tienda física o lo vas hacer, y además quieres tener también una tienda online. Este es el software que necesitas para gestionar tu negocio de forma global. Tendrás todo sincronizado, controlando tus stocks y evitando problemas. Ahorra tiempo con una gestión unificada y cobra a pie de mostrador con su TPV. Creado para trabajar en conjunción con tiendas online Prestashop, la mejor herramienta para comercio electrónico.
Esta es la herramienta perfecta para todo aquel emprendedor que empieza. Hazlo con buen pie y sin apenas inversión.
Toda la información que necesitas en www.innovashop-everywhere.com.
Tour por InnovaSHOP [everywhere], el mejor software de gestión para comercios

Post has attachment
"Com ordenar els productis dins d'una categoria?" és una de les preguntes que ens fan habitualment els clients. Va ser així com vaig escriure aquesta entrada al blog de DeMomentSomTres
Wait while more posts are being loaded