Post has attachment
La începutul primăverii, organismul este sleit de puteri, iar insuficiența de vitamine și mișcare slăbesc imunitatea. În aceste condiții corpul uman este o pradă ușoară pentru numeroșii viruși, bacterii și alți factori externi.

Tratamentele cu antibiotice nu aduc efectul dorit, slăbesc și mai mult puterea de rezistență în fața bolilor, și tot mai mulți oameni sunt în căutarea unei alternative de tratament naturist, ecologic și inofensiv. Tratamentul homeopat este o soluție foarte bună în acest sens, pentru că și-a dovedit eficiența în cazul multor boli de primăvară precum răceli, viroze, bronșite, amigdalite, cistite, astenii, alergii ș.a.

Invitata emisiuni Acasă Devreme, medicul homeopat Tatiana Savciuc, răspunde la întrebările telespectatorilor și vine cu recomandări în cazul căror afecțiuni de primavara un tratament homeopat poate interveni cu o eficiență sporită.

Mai multe articole despre tratramentul homeopat al fiecărei afecțiuni în parte le puteți găsi pe www.homeopatie.md  

Post has attachment
Există cazuri pentru care medicina alopată nu are o soluție eficientă...
Homeopatia însă le tratează cu succes!

Post has attachment
Acele momente când îți dai seama că ai ales drumul corect în viață, că jumătate de existență petrecută în studii au avut o menire și aduc rezultate, că fericirea proprie este direct proporțională cu fericirea pe care o poți acorda altora.

Miam Tratat Copii Cu Homeopatie Cind Doctorii Ziceau Sa Luam Antibiotice

"Scriu aceste rinduri in speranta ca vor fi cuiva de ajutor si inca pentru un motiv in plus, acela pentru care avind ambii copii bolnavi la acel moment nu stiam daca procedez corect sau nu urmind un tratament homeopatic.
Intre timp am cautat disperata pe net marturisiri de genul acesta, ale unor mame care au avut experiente similare in trecut. Cautarile mele insa sau soldat mereu cu rezultate in proportie de 50 la 50.
Dadeam peste persoane care sau pronuntat pe forumuri impotriva homeopatiei afirmind ca este o pierdere de timp. Vreau sa zic ca pentru cei ce nu au capatat inca incredere in aceasta metoda de tratament e foarte greu sa lupte cu stoicizm, pina in mimentul ce boala nu cedeaza din intensitate nefiind framintat de dubii.
Recent facusem consultul la homeopat cu intentia de a incerca metoda alternativa de tratament despre care in ultimul timp citisem mult pe net….la drept vorbind nu stiam daca sa cred sau nu in zahariseli mai ales fiind vorba de dilutii infinitizime si potentari …cei care sunt macar minim informati in domeniu o sa priceapa despre ce zic.
Nu mult dupa asta pe rind copii mei au facut bronsita …..mai intii cea mare care nu se oprea din tuse, dupa acel mic care avea o fornaiala oribila in bronhii pe linga care sa mai alaturat pe parcurs si un puseu de febra, dentitie si nas plin de clabuci la ambii……vreau sa zic ca tabloul nu era deloc frumos sau cel putin incurajator.
Am inceput sa le administrez bilute homeopatice dupa prescriptia medicului dar fiind totusi ingrijorata de starea copiilor si mai ales nimerind si in weekend cind nu prea poti deranja lumea ori nu sunt prea multi disponibili care sa doreasca sa te ajute, am hotarit sa chem salvarea pentru ca nu aveam inca incredere in medicatia data, in bilutele acelea cit gamilia de chibrit care nici macar nu stiam ce contin …..…si in general chiar eu ne fiind foarte bine informata in acest domeniu de specialitate.
Zic astea in modul dat pentru ca consider o iresponsabilitate si un risc enorm sati incredintezi copilul unui medic ce practica o metoda de tratament despre care stii din auzite doar.
Cei de la urgenta pe care ii chemasem pentru ca piticul facuse febra, miau zis una ….ei au vazut multi copii si in asa stare ca el fiind, nu au scapat niciunul fara antibiotice.
În aceeas zi fiind destul de alarmata am mers la centrul mamei si copilului unde am facut analiza singelui la schema leucocitara iar rezultatele nu au iesit chiar bune ….in sensul ca indicau un inceput de infectie bacteriana. De la laborator am trecut pe la internare unde am solicitat doctorului de serviciu un consult …..aceasta nea trimis la renghen ca sa ne poata scri tratament.
Bineinteles am refuzat sa facem renghen, cel mic fiind de 10 luni si eu nevazind o necesitate stringenta pentru acel moment ca sa recurg la asa manevre….
In urma refuzului vadit doamna nea dat zinacef injectabil 5 zile si o lista de alte medicamente, antivirale, antipiretice, expectorante…..toate umplind de sus in jos o foaie de A4.
Neam intors acasa cu o frica enorma….nam contenit sai masor febra copilului….noaptea acelas lucru …....din 10 in 10 ii dadeam homeopatie dupa schema prescrisa de doctor…..avind in rezerva paracetamol pentru febra mai mare de 38,5….spre dimineata copilul sia revenit.
Copii mei sau refacut uimitor de repede, la cea mare tusa in jumatate de zi de la administrarea de hepar sa umezit si sa calmat, ceea ce no sa vi se intimple niciodata de la ambroxol, la cel mic pe parcursul la o noapte sa calmat fornaiala din bronhii pe care o avea chiar si in stare de repaus ….. la o zi doua de administrare de paragrip nu ia mai curs nasucul……numi venea sa cred ca se pot obtine rezultate atit de repede …copii mei nau suferit si nau fost intoxicati cu antibiotice si tot felul de chimii farmaceutice prescrise numai ca sa se spele domnul doctor de responsabilitate.
As vrea sa redau acum emotiile pe care leam trait atunci cind miam vazut copii sanatosi …..aveam impresia ca se intimpla ceva iesit din comun si frumos ….in sufletul meu triumfam pentru ca in ciuda tuturor am reusit sa ne luptam si sa iesim din boala fara nici un produs chimic ….nici macar banalele picaturi de nas…doar apa cu sare pentru clatiri nazale si homeopatie.
Dupa aceasta reusita am stat mereu cu dorinta enorma in suflet sa zic la toata lumea ca se poate si altfel Scriu aceste lucruri in speranta ca am fost destul de convingatoare pentru cei ce sau hotarit sa citeasca aceste rinduri… si sasi faca o concluzie in acest sens.
Sunt foarte fericita iar la moment nu mai am frica de viroze , imi pare bine ca am obtinut incredere in homeopatie ceea ce a fost destul de complicat si mai ales ca am gasit un medic la care ma pot adresa cu inima deschisa.
Cu aceasta ocazie aduc sincere multumiri doamnei Tatiana Safciuc care nea monitorizat pe tot parcursul maladiei fiind disponibila la orice ora din zi sau din noapte si care nea tratat cu rabdare"

Post has attachment
Cum poti avea o naștere ușoară cu ajutorul homeopatiei? 
Faceți cunoștință cu cele mai des indicate 20 remedii homeopate pentru naștere.

Post has attachment
Despre o alternativă de tratament naturistă, non-toxică și eficientă pentru viitoarele mămici!

Homeopatia în sarcină și beneficiile ei.

Post has attachment

Post has attachment
Homeopatia pentru gravide - Tatiana Savciuc la Jurnal TV (14.01.2015)

Post has attachment
Homeopatia în cifre: 

Unul dintre cele mai recente studii homeopatice din Germania arată că peste jumătate din populația acestei tări folosește homeopatia, iar numărul utilizatorilor ei a crescut de la 53% din totalul populației în 2009, la 60% în 2014.

Raportul prezintă un tablou clar a utilizării homeopatiei în Germania cu careva statistici interesante:

- 73% dintre femeile și 48% dintre bărbații Germaniei au folosit homeopatia măcar o dată;
- 95% dintre germanii de vest cunosc despre medicina homeopată, și acest număr a crescut de la 76% în 1975;
- 67% dintre utilizatorii homeopatiei au încercat-o pentru prima dată la recomandarea unui prieten sau rude;
- Cele mai dese adresări sunt în cazuri de răceală, întărirea sistemului imunitar, contra arsurelor de soare și mușcăturilor de insecte. Alte motive de adresare destul de populare sunt – durerile de cap, indigestia, insomnia și durerile de stomac;
- Cauza principală de alegere a homeopatiei este – lipsa efectelor secundare a tratamentului homeopat. 

Această statistică este rezultatul interogării a 1500 oameni din toată Germania pe parcursul perioadei mai-iunie 2014, de către Institut für Demoskopie Allensbach. Un sondaj similar a avut loc și în 2009.
Photo

Post has attachment
Fragment din articol:

"Una dintre problemele mele curente în tratarea homeopatică a copiilor cu astfel de probleme este ATITUDINEA MAMELOR care, disperate sau doar anxioase, nu doresc decât să scape repede de probleme fără să ia în seamă contextul care a dus la aceste probleme. Uneori, la copii cu mici probleme imunitare, adevărata problemă nu sunt copiii, ci mamele, care doresc rezultat imediat, care revendică tratamente pentru orice și care își proiectează anxietățile asupra copiilor."

http://www.drjurj.ro/homeopatie/eseu-despre-homeopatie-si-mame/

Post has attachment
În homeopatie există peste 20 de remedii ce pot fi prescrise în caz de febră. Spre deosebire de medicina alopată, alegerea remediului se face în dependență de manifestările febrei și este strict individualizată.

În următorul articol veți afla:

E bine sau nu de folosit antibioticele pentru a micșora febra?
Ce să facem când se ridică febra?
Top 7 manifestări ale febrei și remediile homeopate ce le corespund.
Avantajul homeopatiei în combaterea febrei.

Lectură plăcută!
Wait while more posts are being loaded