Post is pinned.Post has shared content
Az Úr Jézus Krisztusnak Mária Julianna általi üzenete

2017. május 12. Itthon az Úr Jézus: „Drága gyermekeim! Az óra itt van, készüljetek! Mint ahogy Én a Golgotán és a keresztfán keresztül mehettem vissza Atyám dicsőségébe, Egyházam számára is ez az út vezet a feltámadásra és az örök életre. Nektek, keresztényeknek, keresztül kell mennetek azon a tűzpróbán, amit megengedek, hogy általa bizonyítsátok Irántam való szereteteteket és hűségeteket. Ne zúgolódjatok emiatt, ha majd beköszöntenek ezek a nehéz napok. Akkor öleljétek át keresztemet, tekintsetek fel Rám, és az Én türelmemből, végtelen szeretetemből és kínszenvedésemből merítsetek erőt. Ha ezt teszitek, ki fogtok tartani Mellettem hűségesen, mindhalálig. De ha lázadtok, elbuktok, az első lépésnél.

Mint ahogy Engem elfogtak a Getszemáni-kertben, hogy igazságtalanul bevádoljanak és keresztre szegezzenek, úgy rátok is ez vár. Készüljetek, mert mindezek hamarosan beteljesülnek. A jelek már láthatóak. Addig is maradjatok meg az Én szeretetemben, békémben. Erre áldalak meg titeket Szívem túláradó szeretetével az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében.”

Szentírási megerősítések: Lk 9, 22: „Mert – mondta (Jézus) – az Emberfiának sokat kell szenvednie, a vének, főpapok és írástudók nem ismerik el, megölik, de harmadnap feltámad.” 23-26: Jézus követése. „Amikor az egész néphez szólt, ezt mondta: „Aki követni akar, tagadja meg magát, vegye fel .keresztjét mindennap és úgy kövessen. Mert aki életét meg akarja menteni, elveszíti. Aki meg elveszíti értem az életét, az megmenti. Mert mi haszna van belőle az embernek, ha megszerzi akár az egész világot is, de maga elpusztul, vagy súlyos kárt szenved? Aki ugyanis szégyell engem és tanításomat, azt az Emberfia is szégyellni fogja, amikor majd eljön a maga és az Atya, meg a szent angyalok dicsőségében.”

Post has shared content

Post has shared content

Post has shared content
Olvasóink megválasztották a legszebb fekvésű falut

A Komárom-Esztergom megyében található Súr lett Magyarország legszebb fekvésű falva az Origo olvasóinak szavazatai alapján. A megye déli csücskében, Mór és Zirc között, a Bakony erdőinek szélén fekvő kis falu összesen 22 445 voksot kapott, ami a szavazatok 17 százaléka.

http://bit.ly/2dPkkFm
Photo

Post has shared content

Post has shared content
Titkos bringatúra-útvonal a Vértesben

Több fácánt, sőt szarvast láthat, mint autót, szép erdőségben kanyarog az aszfalt, a csendet csak a szél zúgása töri meg. Túrázunk a „magyar Dolomitokban”, és megérkezünk egy mesefaluba. Mindezt közel Budapesthez, egy gyerekekkel is bejárható, könnyű biciklitúra közben. Mégis alig ismert a Vértes keleti oldalát átszelő bringatúra-útvonal. Most megmutatjuk.

http://bit.ly/2dZyOwC
Photo

Post has shared content

Post has shared content
Tárulj, tárulj, szerelem kapuja, amin a hőn imádott, áldott asszony már nem léphetett be soha..

Post has shared content
Székesfehérvár

Az egyik leggazdagabb múltú magyar város: a középkori Magyar Királyság egyik központja, királyi székhely, koronázóváros. Belvárosa műemlékekben és látnivalókban gazdag. Magyarország egyik legfejlettebb nagyvárosa stabil gazdasággal, élénk sport- és kulturális élettel. Országos jelentőségű vasúti és közúti csomópont.

http://bit.ly/2cKOipx
Photo
Wait while more posts are being loaded