Post has attachment
Hier een zalige plek om te vertoeven. Het lig midden Portugal plaats heet Mosqueiros. Huis heet Casa Granjamor. Ja kan er het hele jaar door even daar uitrusten en rond hun heb je zalige restaurants en veel te zien ook. Wil je meer weten hier over klik dan op de link. Ik heb genoten http://www.casagranjamor.com
PhotoPhotoPhotoPhotoPhoto
2015-08-25
6 Photos - View album

Post has attachment
We love it when we come across a GEM... And Tasquinha Daldeia is one.
The decor, featuring walls covered in "xisto" stone and several images of Fontes is very pleasant.
Informal yet Sophisticated, the light-filled interior together with the menu invite you to stay a while, tasting the different dishes - A creative contemporary Portuguese cuisine, a gastronomic experience. 

We truly enjoyed our last visit.
You will never want to leave or for sure want to return

Tasquinha Daldeia
Rua 15 de Agosto, Fontes
2230-836 Abrantes
+351 968 413 351

#Abrantes   #centerportugal   #hfrresort   #herdadefozdarepresa   #tasquinhadaldeia  #food #viladerei 
Photo

Leuk een vakantiegroep! Ik ga regelmatig op vakantie, ook reis ik veel voor zaken. De VS ben ik vaak te vinden voor het werk, Thailand voor privé en natuurlijk Portugal. Zal regelmatig hier wat delen. Ik boek vaak mijn reizen via http://bookhotelsonline.info een super website, waar je echt voor een prikkie boekt. Ook vliegtickets kun je hier vinden.

Tot mijn eerste update :)

Post has attachment
Op vakantie naar Portugal? Vergelijk reizen en prijzen!
Vakantie naar Portugal
Vakantie naar Portugal
devakantievergelijker.nl

Post has attachment

Post has attachment
Profiteer nu van vroegboekkortingen en boek een goedkope zomervakantie op www.goedkope-zomervakantie.nl. Hou geld over en geniet toch van een welverdiende vakantie.

Post has attachment
Vroeger heette de stad Cale en later Portucale. Deze namen zijn uiteindelijk verbasterd tot Porto. Het is eigenlijk de landsnaam die haar naam te danken heeft aan Porto.
http://vakantieportugal.info/blog/vakantie-porto

Post has attachment
Als warme mediterrane bestemming in Europa is Portugal een ideaal vakantieland. Het heeft flink aan populariteit gewonnen en kan zich intussen spiegelen aan bijvoorbeeld Frankrijk en Spanje. 
http://vakantieportugal.info/blog/albufeira-portugal

Post has attachment
Een all inclusive vakantie is nog nooit zo populair geweest. Heerlijk genieten van de accommodaties die het hotel aanbiedt en daarnaast ook kunnen genieten van het land Portugal. Warme temperaturen, mooie stranden, heerlijk eten en dit afwisselen met een aantal actieve uitjes in de ideale vakantie Portugal. http://vakantieportugal.info/blog/all-inclusive-portugal

Post has attachment
Wait while more posts are being loaded