Post has shared content
Suomen Elvis Fan club (OEPFC) ja sen Kotkassa toimiva alajaosto KEA lanseerasivat 3.9. kesälle 2014 ajoittuvan suurhankkeen, joka konkretisoituu valokuvanäytelyn ja sitä tukevan ensimmäisen suomalaisen Elvis-kuvakirjan muodossa.

Heinäkuussa 2014 julkaistaan leveysasteillamme ainutlaatuinen Elvis-kuvakirja "Elvis - We'll Remember You / Muistamme sinut". Kirja tulee sisältämään runsaasti ennen näkemättömiä kuvia rock'n'rollin kuninkaasta. Kirjasta tekevät ainutkertaisen sen neljä eri kategoriaa, jotka valottavat supertähden elämää myös tähden taustalta, kulissien takaa.

Kirjajulkaisun kuvat on ottanut Elviksen kiertueorganisaation valokuvaaja Ed Bonja. Hän toimi virallisena valokuvaajana ja kiertuemanagerina vuosina 1970-77, ja otti tuona aikana kaikkiaan noin 10.000 valokuvaa. Ed Bonjan kuvia käytettiin yleisesti kiertue-, Las Vegas- ja muissa promomateriaaleissa ja hänen kamerastaan on myös valtaosa Elviksen 70-luvun LP- ja single-julkaisujen kansista.
Kirjan teksti on sekä suomeksi että englanniksi, mikä tekee julkaisusta kansainvälisen.

Valokuvanäyttelyssä on näyttävästi esillä useita kirjassa mukana olevia kuvia, mutta myös useita, joita teoksessa ei esiinny.
Mitä ”mesenointi” tarkoittaa? Yksinkertaistettuna tätä: Elvis-kirja rahoitetaan omakustanteisesti, ilman isoja kustantomoja ja välistävetoja. Kirjan ennakkotilausrahat (Mesenaatin kautta, jossa on Holvi-niminen verkkopankki) menevät kaikki kirjan painatuskulujen maksamiseen. Vastineeksi mesenoijat, eli ennakkotilaajat saavat kirjan numeroituna 1/500 - 499/500, sekä kuvaajan signeeraamina. Nämä bonukset saavat vain kirjan ennakkotilanneet.
Voit mesenoida ennakkoon valokuvanäyttelyn ennakkolippuja, fan club -jäsenyyden ja kirjan yhdistelmäpaketteja ja kuvakirjaa – sekä kaikkien näiden yhdistelmiä.

Ja jos sattuisi käymään niin, ettei minimitavoitesummaa saataisi kasaan, niin Holvi-nettipankki palauttaa kaikille rahansa takaisin.
Kokonaisuuteen voi tutustua EWRY-kirjan Mesenaattisivustolla: http://mesenaatti.me/elvis-well-remember-you/
ja kirjalla on luonnollisesti myös omat Facebook-sivut, jossa asiaan liittyviä päivityksiä julkaistaan päivittäin. Liity sinäkin mukaan historiallisen hankkeen tukijoukkoihin! https://www.facebook.com/wellrememberyouelvis

Post has attachment
Wait while more posts are being loaded