Post has attachment
Alt du skal vide omkring argan olien og anvendelsen af argan oil.
Over 25 gode råd og tips samlet i en simpel og informativ artikel :)

#arganoil #arganolie

Post has attachment
ARGANOLIE SOM SCRUB TIL HUDEN ELLER LÆBERNE
Arganolie kan med fordel anvendes i en scrub, da olien har gode plejende egenskaber, både til huden, men også til læberne.
Det er meget enkelt at lave en arganolie scrub, da den kun består af et skrubbende element, f.eks rørsukker eller salt, og så selve arganolien.

Du kan selv lave en argan scrub, og det tager ikke mange minutter. Men en hjemmelavet argan olie scrub er ofte meget mere effektiv, end de dyre færdiglavede scrubs, som du kan købe på nettet eller hos diverse forhandlere.

#arganolie   #arganoil   #arganoliescrub   #arganscrub   #læber   #hudpleje  

Post has attachment
HVAD ER FRISK ARGANOLIE?
Vil du gerne blive klogere på, hvorfor du skal vælge frisk arganolie, fremfor arganolie af ældre dato, er her en side, som fortæller dig fordelene. Ud over at få en masse tips til, hvordan og hvorledes du kan udvælge den friske olie, får du også en masse informationer om selve arganolie og dens mange egenskaber. 
Der er desuden links til en masse andre sider med guides, videoer og artikler og arganolie og dens mange virksomme egenskaber!
#arganolie   #arganoil  

Post has attachment
PAS PÅ BLANDINGSPRODUKTER MED ARGAN OLIE
Markedet for arganolie er blevet meget broget, hvilket skyldes, at den rene og ægte olie er dyr at presse. 
Derfor findes der rigtig mange blandingsprodukter på markedet, som indeholder meget lidt arganolie, men som ud fra emballagen og navnet, let kunne antages at være arganolie.

Vi har lavet en liste over blandingsprodukterne, så du ikke falder i fælden og spilder dine penge på silikone blandinger, som KUN kan anvendes som hårstyling.
#arganolie   #arganoil  

Post has attachment
Argan olien er god som makeupfjerner. Olien opløser de fleste former for makeup, og den er god og skånsom. Ud over at fjerne olie, plejer den din hud samtidig. Du kan se meget mere om, hvordan du anvender arganolien som makeupfjerner i videoen herunder. Der både fortælles og vises, hvor god og effektiv olien er...
Wait while more posts are being loaded