Post has attachment
http://goo.gl/ZBAu7P - Pixuri Metalice Gravate - 1,9 lei
Adi Center ofera pixuri metalice gravate din catalogul de obiecte promotionale Impression (cod pix 3444 – Impression Catalog ) la pretul de 1,9 lei/bucata TVA inclus si gravura laser inclusa ( comanda minima 1 bucata ). livrari in toate orasele prin curier rapid.
Pixurile metalice gravate COMO din catalogul de pixuri Viva Pens, au pretul de 2,9 lei/bucata TVA inclus, gravura laser inclusa.
Detalii Pixuri Metalice Gravate Impression 3444
Dimensiuni: Ø 1 × 13,5 cm
Material: aluminiu

Post has attachment

Post has attachment

Post has attachment
Brelocuri Personalizate – Magneti Personalizati – Brelocuri Metalice Personalizate – Brelocuri Cu Fisa

Catalogul Gamax contine brelocuri metalice, magneti publicitari, insigne cu pin si brelocuri cu fisa metalica. Brelocurile metalice se personalizeaza prin insertie de material tiparit, care poate contine imagini, text si/sau logo companie. ( Alte oferte de brelocuri personalizate – brelocuri plastic personalizate prin insertie material tiparit )
Brelocurile metalice personalizate si magnetii personalizati sunt obiecte promotionale personalizate recomandate in orice tip de campanie de promovare a companiilor sau pot constitui diverse idei de cadouri.
Pentru a afla pretul oricarui produs (brelocuri personalizate, magenti personalizati, insigne cu pin personalizate) din catalogul Gamax introduceti codul produsului afisat in imagini in lista de preturi disponibila in urmatoarea pagina: http://www.adicenter.eu/brelocuri-personalizate-magneti-personalizati-magneti-publicitari/

http://www.adicenter.eu/print-personalizat/brelocuri-personalizate-brelocuri-metalice-personalizate-brelocuri-cu-fisa/

Calculator de Preturi Tipar Carti Si Reviste (Tarife Tipar Carti Si Reviste Calculator) - Cu ajutorul acestui instrument puteti sa evaluati rapid pretul unui exemplar tiparit (carte sau revista) pe baza formatului cartii, numarului de pagini alb negru, numarului de pagini color si daca optati sau nu pentru laminare.
Calculatorul de preturi tine seama de Oferta de Preturi pentru Tiparire Carti si Reviste prezentata in tabelul de mai jos.
Calculatorul de preturi tipar carti si reviste va afiseaza doua preturi: un pret cu TVA 9% pentru orice tip de carte fara continut publicitar si un pret cu TVA 24% aplicabil la orice alt tip de carte – revista cu continut publicitar (reclame) http://www.adicenter.eu/digital-print/tarife-tipar-carti-si-reviste/

Site Adi Center - http://www.adicenter.eu
Wait while more posts are being loaded