Post has attachment
bismilah...yg berminat Kaos Maung_sunda99 edisi ke-2
bahan catun combet s24
sablon plastisol
ukuran S, M, L, XL
warna hitam lengan pendek
harga  Rp.90.000
domisili Baleendah Kab.Bandung
pengiriman lewat jasa pengiriman paket JNE
yg berminat inbox ini aza broo....atwo lewat email ke maungraden99@gmail.com
Photo

smpurasun

Wilujeung enjing,,,,,,ksadayana,,,,,,
'Munjung Kanu Jadi Indung'

Keclak ci remis masehan daun..
Di papag hiliwir angin tiis
Di sarengan halimun nu nyecep waas
Mangsa rebun sumping makalangan..
Di pulas endah balebat bijil nembongan

Duuuh indung..
Lir gending gambaran siloka enjing
Kadeudeuh nu suci bersih
Kanyaah nu moal punah
Nempel dina sumsum balung
Napel dina geter jajantung
Ngaraksuk dina jalan getih..
Bela rasa kanyaah nu moal palastra
Nandangan cilaka tunggara
Pikeun masihan rasa bagja ka ieu putra

Ya Allah..
Mung endah runtuyan cisoca
Namprak dua panangan
Mugi wates timbal walik
Kanyaah nu tos ngaraksuk
Janten pitulung indung
Dimana sadrah papastian
Mantena Allah ngangkir linggih

Dinten minggon anu sapohon.
Janten saksi wanci nu sajati
Sembah sungkeum ti katebihan
Kangge salira duuh indung
Nu di pikanyaah ku endahna cinta
kawih tembang pepeling
Nu parat ngarantugkeun hate
Janten cameti dina ieu diri

Duuh indung
Mung doa nu janten tawis tilam kanyaah
Mung doa nu janten tawis tilam kasono..

by Yusuf Bakhtiar

Post has attachment
Photo

Post has attachment

Post has attachment
Photo

Post has attachment
kick as smokes
Photo

askum, makasi undh di invite

Post has attachment
visit sasung angklung udjo
Photo
Wait while more posts are being loaded