Post has attachment
"Albanian Culture”. Zbuloni Kulturen, Historine, Traditat e Qytetit te Beratit !! Udhetim i organizuar ne nje pakete “All Inclusive” qe perfshin Transportin vajtje ardhje me mjet ne dispozicion + Akomodimin ne hotel te lokalizuar ne lagjen historike + Darka me menu tradicionale + Mengjesi + Dreka e dites pasardhese + Guide shoqeruese per vizitat ne zonat karakteristike dhe objektet historike , 6500 Leke ne vend te 10000 Leke.

per me shume info klikoni ketu--->http://www.zero.al/team.php?id=105
Wait while more posts are being loaded