Sziasztok!

Láttam egy újabb meghívást Bcsabára, köszönöm szépen, ott leszek. :)
Van valami további hír az április 18-i meeting eredményéről?
Előre is köszi!

Ui.: Eddig bírtam, hogy ne kérdezzem meg ;)

Sziasztok!

Hogy álltok a 18-i disszié (Kerpol) összeállításában?

Köszi
Sanyi

Angelika gyors ütemezése a nyitásra:

2017.05.01-31. Tervezői egyeztetés, helyszíni bejárás, közműszolgáltatói egyeztetések lefolytatása, koncepció terv véglegesítése
2017.06.01-30. Tender tervek elkészítése
2017.07.01-31. Tendereztetés, kiviteli tervek elkészítése, kivitelzői szerződések megkötése. (Bérleti szerződés aláírását követően)
2017.08.01-10.30. Kivitelezés, engedélyek megszerzése
2017.11.02-10. Hiba és hiánypótlás.
2017.11.10. Key handover
2017.11.13. Áruház beköltözés
2017.12.02. Áruház nyitás

Ez persze még csak egy nagyságrendi becslés, ráhagyással, de mindig beüthet valami. Várjuk még a Bérbeadótól a Katasztrófavédelmi egyeztetés eredményét, ami nagyban meghatározza, hogy pontosan mit kell kiépíteni.

Üdv, G

Tárgyalás memo 2017.04.11.

Sziasztok a költészet napja alkalmából találkoztunk újra a tulajdonosokkal, hogy átbeszéljük a szerződést. Nagyon hasznos meeting volt. Sokat léptünk előre. Úgy tűnik, hogy komolyan szeretnék ezt a projektet, kellően rugalmasak a részleteket illetően. A szerződést + műszaki mellékleteket szerintem nem lesz gond összerakni.
Ami egy kicsit combosabb: a műszaki részt konkrétan összehozni. Úgy tűnik, az a leggyorsabb, ha a kialakítást teljeskörűen mi csináljuk meg, a partner csak költségviselő lesz. Ehhez egy nagyon pontos tervre és költségvetésre lesz szükség. Ezt mindenképpen a szerződés mellékleteként kell kezelni. Ehhez időre lesz szükség, viszont ez nem elvesztegetett idő. A szerződést véglegesíthetjük, mindent előkészthetünk, és amikor a műszaki rész végleges lesz ( következő nap indíthatjuk a kivitelezést ), akkor aláírjuk a szerződést.
A reális nyitás szerintem 2017. november.
Folyt. köv.

Üdv, G

Sziasztok, a szerződést 2. nekirugaszkodásra most küldjük vissza a partnernek. Vannak benne részek, amit nem olvastak el, de nem hiszem, hogy távoliak lennének az időpontok. Jövő héten javasolnak majd időpontokat a személyes találkozóra, amikor a jogászokkal átrághatjuk a szerződést. Műszaki egyeztetés már volt, és igazából teljesen fogalmatlanok. Ez jobban aggaszt. Nem értik, hogy mit is kell csinálniuk - karbantartási kérdéseken vitatkozunk stb. Most már tiszta a kép, de a személyes egyeztetésen ez is téma lesz. Nyitással kapcsolatban most azt látom, hogy jó, ha ősz ... Azért nem kell elkeseredni, volt már ilyen béna partnerünk, és mégis lett nyitás. :-)

Zita!
A kerpol "Bcsaba vonzáskörzet" , "Kinek", illetve "Versenytársak" rubrikájiba nyugodtan vezesd bele helyismereted, tudásod, pontosításod:)

A kerpolt mi egyelőre csak makro szinten tesszük össze, az elmélyülést majd az igazgató készíti el nyár végén:)

Előre is köszi
Sanyi

Sziasztok,

Ezt a közösséget a Bcsabai nyitás előkészítésére hoztuk létre, az információk, gondolatok, lépések megosztása céljából.

Hamarosan jelenetkezünk az első anyagokkal.

üdv
Sanyi

Április 18: LOCAL RDII -> Békéscsaba Update.

A találkozóra frissített kerppol, PDM, és Moulival szükséges (Sanyi, Ervin), illetve update a szerződés állapotáról. (Gábor)

Thx
Sanyi

Post has attachment
Wait while more posts are being loaded