Post has attachment
Ken tekent bij JTech Suzuki :

Ken heeft een éénjarige overeenkomst gesloten met het Italiaanse team J-tech. Hij zal in de Europese MXGP’s uitkomen op een Suzuki 450 RMZ, met een optie voor de Overzeese MXGP’s. Het J-tech team dat in 2012 opgericht werd en haar basis heeft nabij het Italiaanse Parma, schakelde over van Honda naar Suzuki. Het team geniet  de volledige steun van Suzuki Italië. Keeno is al volop aan het testten met de Suzuki in Italie. Onze man uit Lubbeek kwam in 2008 en 2009 uit voor het Japanse merk en boekte hiermee zijn hoogste eindklassering in het wereldkampioenschap, namelijk een derde plaats.
Ken de Dycker : ” Ik ben super gelukkig dat ik een overeenkomst heb met het J-tech team, ik voelde me meteen opgenomen in het team en de Suzuki voelde meteen goed aan. Ik verblijf hier nog enkele weken in Italie om wat testwerk te doen met de Suzuki RMZ 450. Ik ben volledig hersteld en ga keihard werken om er te staan in het wereldkampioenschap. Ik bedank alle sponsors voor hun steun en vertouwen in mij.”
Photo

Post has attachment

MXGP Assen check www.keenomx.com
PhotoPhotoPhotoPhotoPhoto
06-09-16
9 Photos - View album
Commenting is disabled for this post.

Update blessure:
De resultaten van de scans die zaterdag van de knie genomen zijn, zijn positief. Er is gelukkig niets geraakt in de knie, wel is er een barst in de knieschijf... er is geen operatie nodig. Keeno zou een zestal weken out zijn...
The results of the scans taken Saturday from the knee, are positive. There are no ligaments hurt inside, there is only a little crack in the kneecap ... there is no need for surgery. Keeno would be out for six weeks .
Wait while more posts are being loaded