Post has shared content
Aha...nu så kanske...
Tankeknäck, dikt, poesi, sinnliga alexanderhugg på samhällsproblem, humor, konst o distans - bollplank önskas
Mvh
Liza Schizoo

#presenteradig  

Hej! Jag är inte alls ny här på Google+, men min första presentation är inte helt aktuell längre, så här kommer en ny, uppdaterad version ;)

- Annie Weibull, född 1965. Före detta dagstidningsjournalist (Nya Wermlands-Tidningen och Nordvästra Skånes Tidningar). Numera frilansande facköversättare (översätter facktexter till svenska, från engelska, tyska, danska och norska) 

- Har bott utomlands i tio år (Seoul, Düsseldorf, Mumbai, Shanghai), som medföljande till utlandsstationerad make. Fortsatte frilansöversättandet under flera av dessa år, tog sedan time-out och skrev två romaner. Nej, de är inte utgivna än. Men i höst planerar jag att ge ut åtminstone en av dem på eget förlag :)

- Mamma till en dotter, född 1998. Men! Jag är inte bara mamma och översättare - jag fotograferar mig själv i sällskap med kycklingfötter  och plastskalbaggar också! Alternativt krypandes ut ur en soptunna, eller varför inte försedd med änglavingar! Jajamänsan! :D
Fotografering har blivit min stora passion de senaste åren, och även anledningen till att jag gick med i Google+, eftersom det finns en mycket livaktig och trevlig internationell fotocommunity här. (Verkligen något att rekommendera för den som vill inspireras av andra fotografer, och få rejäl spridning samt feedback på sina egna bilder.
Kanske är jag egentligen inte så intresserad av fotografering i sig, fotografisk teknik menar jag, utan mer av bildskapande, med fotografering som redskap. Jag försöker skapa bilder som väcker någon typ av reaktion eller känsla hos betraktaren. Som lockar fram ett skratt, får någon att utbrista "usch!", eller något annat. Varför jag skapar de bilder jag gör, och varför du som betraktare tolkar dem som du gör, har så mycket att göra med vilka vi är som personer, och vad vi bär med oss i bagaget. Sånt här tycker jag är superintressant :)  
Ett av mina favoritområden är som sagt olika typer av självporträtt, men jag är också förtjust i gatufotografering, dokumentation av öde miljöer, bortglömda platser, rostiga prylar och sånt. Fast då och då plåtar jag grejer som är lite mer commes-il-faut, som vackra blommor ;)

- Har precis flyttat hem till Sverige (Lund, närmare bestämt). Är beredd på en massa omvända kulturkrockar :D

- På G+ är jag som sagt mest aktiv i fotosammanhang, men jag skvalpar också runt en del i bl.a. ankdammen och kommenterar här och där. Skriver dock inte så många inlägg själv. Mer personliga tankar och funderingar trivs jag bäst med att avhandla i min blogg. Den handlar om hur det kan vara att flytta hem efter många år utomlands och börja ett nytt liv. Är ni intresserade finns jag på annieirma.blogspot.se

Eja enda finnen här ?  :P

Post has shared content
#presenertadig

Tjena Tilda här.. ja då prövar ja detta när ja tröttnat på fb... Ja bor i vänersborg... jobbar på sjukhuset i trollhättan... grannkommun :D ja vi får la se om ja blir en Google+ älskare :)
Tja så länge :)
Photo

Post has attachment
Hejsan! Robin var mitt namn och går på gymnasiet, läser systemvetenskap och tar studenten nu snart!

Brukar kolla in G+ rätt ofta och gillar fotografier som folk tagit med både systemkamera men även mobilkamera.

Något annat jag brinner för är bilar, helst Tyska och Japanska, men mest Mitsubishi! Har själv en fin Lancer GTi från 1993 :)

Har en tjej som också tar studenten nu i sommar och som är min fästmö då vi förlovat oss och vart tsm snart 2 år!
Photo

Hej på dig/er!
Nuförtiden på väg tillbaka till 100%, efter att ha virrat bort mig i arbetets vardag. 

Stavar illa och glömmer ord, pga detta,välsignar stavningsprogram även om det ändå kan bli fel! Jag tycker ändå om att se vad folk hittar på och försöker läsa och följa med :)

Finns på http://corleonia,wordpress.com
välkommen dit och lämna gärna ett ord eller två. Den uppdateras så där lagom då jag har tid, ork eller behöver få ur mig elände.
Med andra ord en blogg i mängden av alla vardagsbloggare.

Intresse:It och teknik, programmering, grafik. (jo faktiskt, trots det läckande minnet)
Foto: Sony a300, tar fantastiska kort!
Dataspel, små och stora, gammal World Of WarCraft, men vilar just nu.
(Har två dataskärmar och önskar att jag hade tre ibland :))
Böcker (även om den olästa högen snart är 1,5 m hög - det är ju så många böcker som man vill ha och då passar jag på när det är rea :))
Musik: Det mesta utom reaggie och jazz och en del rappmusik.

Motto: "Inga frågor är för dumma" och "Hjärnan gör det du ber den om".
Energigivare: Mina barn och deras familjer <3

Fråga om ni undrar något, jag svarar om det inte är för privat. Och då får ni svaret att det är privat, så svar kommer i alla fall :D

Ha det bara bäst, det försöker jag att ha!
Och ta vara på nuet, det kommer aldrig tillbaka!

Jag är sen några år tillbaka mer och mer, åtminstone tankemässigt, engagerad i hur samhället utvecklas. För att inte tjata hål i huvudet på min stackars fantastiska fästmö försöker jag mer och mer att ta politiska diskussioner här på G+. G+ som visat sig vara en enormt mycket bättre plattform för det än vad nånsin fejjan varit.

Jag är också pappa till två fina tjejer. En åttaåring och en 8 månaders. De ger mycket glädje och mycket problem! Jag gör väl så gott jag kan, men jag lider tyvärr av en del typiskt manliga drag...

Sist så är jag oljeraffinör på nordens största raffinaderi. Tveksamt hur miljöriktigt det är egentligen men det är ett intressant jobb och det är nästan omöjligt att bli fullärd.

Jag kan prata och diskutera hur mycket som helst i stort sett. Om allt från politik till mitt jobb, till trafikregler och tekniska prylar av alla de slag. Jag är intresserad av språk också.

#presenteradig  

Post has attachment
Jag är företagare och social entreprenör.

Har tidigare varit duktig, gjort karriär och startat en del företag bl.a. en bank. Nu är jag inte så intresserad av det och pengar.

Nu gör jag bara det som är roligt och viktigt. Det sammanfaller i min vision om en vård som fungerar för alla.

Jag trivs i sociala medier och är Nätverkare. Idag har jag blivit inbjuden till Rotary och BNI möten när jag var på Nacka Företagarträffen 2013.

PS Håller även föreläsningar hur vi lyckats bygga en mindre koncern på 3 år utan pengar. Hör av dig om du vill bli inbjuden.

Har tre barn och en bonus kille på 6år och flyttar snart till Sundbyberg.

Välkommen att lägga till mig i dina cirklar :-D
#företagare, #nätverkare, #vård, #entreprenlr
Photo

Post has shared content
#presenterardig
Goddag gott folk. Då har man skaffat sig G+. Tröttnade på FB och undrar om G+ kan vara ett bättre alternativ för mina intressen.

Jag kör en hel del träning och det är fokuserat på triathlon. Märker att G+ är en kombination av FB och twitter då man kan hashtagga osv.
Äsch jag får se vad detta kan vara. Har tröttnat på socialanätverkande och hoppas kunna hitta intressanta saker om #löpning och #triathlon .

Post has attachment
Ooo, den här gruppen hade jag redan glömt att den fanns när jag postade min #presenteradig  i förrgår - f'låt, nu har jag slagit på aviseringar här så det inte ska hända igen ;) Och här är presentationen... eller min TimeLine. Fortfarande inte säker på om det räknas som presentation...

Eller, förresten...

Hej, jag är ToHell, visualiseringstekniker, schaman och fotograf från Slagsta, Stockholm. +ToHell är en förkortning av TObias HELLsten, tillika registrerat varumärke för fotografiska reproduktioner, fotografier, fotoreportage, fotografering och filmproduktion sedan 2011-11-11. Jag är f.d. Stockholmsmodemare, numera skom och G+. Eurovision Song Contestfanatiker som kan sjunga de östeuropeiska bidragen på originalspråket utan att förstå ett ord. F.d. testadministratör för +Mensa Sverige, hockeytränare och privatdetektiv. Trebarnsfar. Tvåkvinnorsfästman. Kör Opel Zafira, äter pescetariskt, dricker the Macallan och etymologiskt riktig Ragnar. Vetgirig inom alla områden utom sport och textil, men i synnerhet metafysik, språk, sex och foto. I övrigt är jag antivampyr, massör, tidsoptimist och ju-jutsuka.

Så... NU har jag presenterat mig, och kan presentera min TimeLine:
https://plus.google.com/u/0/113085458791298242840/posts/5YQicft4Vy6
Wait while more posts are being loaded