Post has attachment
Разкошни дигитални рисунки на 12-те зодии от дизайнера Zhou Rang.
„Мислите на Телеца са насочени към любовта,
но душата му принадлежи на Свободата.“
Всички зодии тук: http://www.indiebeaver.com/12-зодиакални-знака-портрети/
Photo

Post has attachment
Portraits By Danny Lane
Photo

Post has attachment
Portraits By Danny Lane
Photo

Post has attachment
Portraits By Danny Lane
Photo

Post has attachment
Portraits By Danny Lane
Photo

Post has attachment
Portraits By Danny Lane
Photo

Post has attachment
Advice form the Moon:
• Live life to the fullest
• Be someone to look up to
• Don’t be phased by difficulties
• Take time to reflect
• Enjoy a little space
• Honor the cycles of nature
• Light up the night!... ;-)
Photo

Post has shared content
Снежен Свят!

Post has attachment
Когато обикнах себе си...

"Когато обикнах себе си, разбрах, че мъката и страданието са само предупреждаващи сигнали, че живея срещу своята собствена истина. Днес вече знам, че това се нарича: “Да бъдеш самия себе си”.

Когато обикнах себе си, разбрах, колко много може да бъде обиден някой, ако го заставят да изпълнява собствените ми желания, когато още не е настъпило времето, и човека още не е готов, и този човек - съм аз самия. Днес наричам това: “Самоуважение”.

Когато обикнах себе си, престанах да си пожелавам друг живот, и изведнъж видях, че живота, който живея сега, ми предоставя всички възможности за растеж.Днес наричам това: “Зрялост”.

Когато обикнах себе си, разбрах, че при всякакви обстоятелства се намирам на правилното място в правилното време, и всичко става изключително в точния момент. Мога винаги да съм спокоен. Сега наричам това: “Увереност в себе си”.

Когато обикнах себе си, престанах да крада от собственото си време и да мечтая за големи бъдещи проекти. Днес правя само това, което ми носи радост и ме прави щастлив, което обичам и което кара 
сърцето ми да се усмихва. Правя това така, както искам и в своя собствен ритъм.
Днес наричам това: “Простота”.

Когато обикнах себе си, аз се освободих от всичко вредно за здравето ми – храна, хора, вещи, ситуации; всичко, което ме води надолу и ме отклонява от моя собствен път. Днес наричам това: “Любов към самия себе си”.

Когато обикнах себе си, престанах винаги да съм правия. И именно тогава започнах все по-малко и по-малко да греша. Днес разбрах, че това е: “Скромност”.

Днес живея само в сегашния момент и наричам това: “Удовлетворение”.

Когато обикнах себе си, осъзнах, че ума ми може да ми пречи и от него мога да се разболея. Но когато го свързах със сърцето си, той веднага стана моят ценен съюзник. Днес наричам тази връзка: “Мъдрост на сърцето”.
Ние не трябва повече да се страхуваме от спорове, от конфронтации, от проблеми със самите нас и с другите хора. Даже звезди се сблъскват и от техния сблъсък се раждат нови светове. Днес знам, че това е: “ЖИВОТЪТ”"
Когато обикнах себе си, престанах да живея с миналото и да се тревожа за бъдещето......"

Чарли Чаплин
Photo

Post has attachment
Photo
Wait while more posts are being loaded