Post has attachment
Jom join us

1 Gram 1 month 1 Family

Whatsapp hawa 0193129806

Post has attachment
Let join us powergold team seremban owesomeee

Post has attachment
Welcome.. new package 2016. Let's join us

#StokisPowerGold
#TeamSeremban

Wassap 0193129806
PhotoPhotoPhotoPhoto
8/9/16
4 Photos - View album

Post has attachment

Post has attachment
THE POWER OF 1 Gram โฉ DINAR
TIPS BELI KAMBING UNTUK AQIQAH ANAK

๐Ÿ‘ Yep, 1 dinar sekarang boleh beli kambing buat aqiqah anak tu haaa tau.....Dulu dan kini sama je nilainya - 1 DINAR ๐Ÿ˜Ž๐Ÿ˜„๐Ÿ‘

๐Ÿ‘ Kalau banding RM tak dapa, dik non ๐Ÿ˜‚

๐Ÿ‘ Apa kata dari dalam perut lagi, father mother bolehla prepare, bukan takat prepare beli stroller je kan. Hihi..๐Ÿ˜†๐Ÿ˜†

๐Ÿ‘ Kalau beli 1g tiap bulan x 5 bulan = 5g. Dah lobeh dah tu, 1 dinar baru 4.25g...

๐Ÿ‘ Kalau tukar gold bar ke dinar foc je kat powergold k. Ye, FREE. Yang balance tu boleh topup harga semasa x 0.75g lagi n dapat 1g gold bar lagi. ๐Ÿ‘๐Ÿ˜Š

๐Ÿ‘ Takdelah rase sesak kang baby dah keluar nak beli itu ini macam2 kannnn... ๐Ÿ˜‰

๐Ÿ‘ Mana nak dapat 1g murah emas 999.9? Hanya di POWERGOLD๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜

#1gram1bulan1keluarga

Whatspp hawa 019-3129806
Photo

Post has attachment
Wait while more posts are being loaded