Post has attachment
Salam Sabtu..
Selamat petang semua..
Hidup ni banyak pilihan..
Aku pilih noty2 dan happy2.. 😆😆😁😁
Photo

Post has attachment
Doa sari utk grup ini ya...
Semoga grup ini bertambah ahli nya....
#doakudoamujua-hihi
Photo

Post has attachment
Salam Asar..
Tq Brader sbb trima MAVVAR disini..
Semoga group ni ceria2 selalu.. hihi
Apa kabo awak2 semua..
Photo

Post has attachment
Selamat pagi..
Yeah.. yeaahhh... 😅😅
Pagi pagi hendak ko kobun..
Pakai safety ala Rambo..
Jom ikut Brader ko kobun..
Selamber je buat2 bodo.. 😅😅😃😃

Ada gaya macam super star..
Lagak hero kuat dan tampan..
Jangan takut jangan ketar..
Ni worang dalam ada taman.. 😅😅

Bangun pagi pergi ngeteh..
Layan diri jaga diri..
Jom ler ngeteh ngeteh..
Order jer nti bayo sendiri.. 😁😁😂😂

Dua tiga langkah terhenti..
Nampak Puteri Bunian mandi..
Buat keje tu berhati hati..
Bersama kita muasabah diri..

Selamat Bertugas semua..
Jom ngeteh2.. 😆😆
Photo

Post has shared content
Ini pokok ape,sya shoot post
Mangga kombinasi

Hasil sambung pucuk, untuk 1 pohon bisa 2-5 jenis mangga yg berbeda dalam 1 pohon.
Varietasnya antara lain :
Mangga chokanan
Mangga kiojay
Mangga falan
Mangga irwin
Mangga yuwen

Untuk jenis varietas lain juga ada :

Jelly australia
Mangga nandokmai golden
Red parkit
Red emperor
Mahatir

Selengkapnya bisa hub
via whatsaap : 081213975651
PhotoPhotoPhotoPhotoPhoto
30/10/16
5 Photos - View album

Post has attachment
Morning..
Selamat berhujung minggu..
Yg cuti ni mst nk lebihkan Ot tido..
Betul x? 😅😅
Ye la nk bgitaw ni.. Brader ada di G+ maybe smpai ptg ni jer..
Malam menjelang Brader dh ghaibkan diri..
Selamat tinggal sahabat2.. Nk cuti asyik pospone saja..
Mis you all.. 😢😢
Photo

Post has attachment
Selamat malam sahabat2..
Brader nk ucapkan Selamat Tahun Baru 2018..
Pada sahabat2 disini..
X lupa juga andai kata Brader ada buat salah pada sahabat2 disini, Brader minta maaf dgn seikkas hati.. Wlpn group ni ahli x ramai x meriah harap2 semua happy.. Happy new year alls.. 😅😅😄😄
Photo

Post has attachment
Mt pg lawa smpoi!!!
Photo

Post has attachment
Selamat mlm sahabat2..
Siang td pnya gila.. X taw nk buat apa..Tangan dh gatai sgt..
Habis 1 body Brader tampal stiker.. haha Ni la hasilnya..
Ok x?? 😆😆😄😄
Photo
Wait while more posts are being loaded