Post is pinned.Post has attachment

Post has attachment
PhotoPhotoPhoto
16.8.17.
3 Photos - View album

Post has attachment

Post has attachment
Ово што вамсе догађа, у животима није нормално, ни за робовласнички пордак нитису глупости, ово је метода специјалног рата, против лоботмизованих Срба: Вучића "руше" они који су га потплатили и уценили као усташу по мајци, а можда и шптарa по оцу, педера сигурно Рака педр му је са Тадићем педром направио странку СНС (сватрису педери), радикакли ћуте о томе а нарочито Шешељ ( јер му је Вучић запослио фамилију у Државној управи, он га је довео у странку, и ззнао је да има порекло (хрватско из Бугојна), Вучића је напустила и друга супруга јeр се смејала када је он плакао због Ракине смрти и тада, умре дете у стомаку... (од смеха?), друга жена је сестричина Мила Ђукановића зато Црногорци харају Србијоим а Србе у Црној Гори уништавају и премијер Србије мора да ћути, ратног хушкача сигурно уцењеног Хагом, али и сам је похлепан и способан да лаже Србе јер није Србин! глуми сиромаха, за луде гласаче сендвичаре, (преко брата и сетсре располаже новцем у Сосиет Женерал Банк, наравно, енормне суме узима као провизију за продају свих ресурса СРБИЈЕ...), од играча фудбалаораница, рудника, воде, на редусу; Ђердап и ТЕЛЕКОМ , и ... ( КИМ, Јужна Србија а и шире) а можда ускори и рудници Никла да никну по Србији (тада умиру сви Срби а и Србија , жао ми оних избеглица које ће да се потрију тако им Алах и САД наредили? и пресудили, али и вама који гласте, а не знате шта ће да вас снађе), бивша ташта Вучића је Милова рођена сестра, неће лако опростити СРБИМА за бламажу ћерке а она има лиценцу, (светску), за вађење никла по свету и Србији... луди Срби се праве да не знају то али и да је: Аеродром Никола Тесла и после продаје тј. предаје Арапима у стечају???, a сваки дан Вучићу стиже од 300 000 - 500 000 $ за прелет авиона изнад Србије (само НАТО не плаћа, крив је, јајара Драшковић и педер Тадић...(украли су писани споразум амера и Србије о статусу Србије после рата, а тај споразум би спасо Србију и у овим условима... ЕУ никад неће примити Србе у ЕУ), и једини у влади, Вучић је способан да манипулише лудим Србима када узима новац од ММФа за њихово добро?, по смртоносним каматама... Приватизује Банку Србије, као то му наредилиили, као тако се ради на Западу... (у Аустрији (а и шире)постоји Аустријска Банка! КОЈУ НИКО НИКАДА НЕЋЕ МОЋИ ДА ПРИВАТИТУЗЈЕ, ПА ЧАК НИ ТАДА!!!
Како га "руше"?! Кад се НАРОД СРБИЈЕ МАЛО ОСВЕСТИО И ДОНЕКЛЕ ДОШАО СЕБИ, КАДА ЈЕ ПУТИН ЛАДНО ПОТЕГАО ОРУЖИЈЕ У ПРЕГОВОРИМА СА ЗАПАДОМ, народ Србије тражи савезника у Русији. САД и похлепни Запад схватају да ће шљамара од премијера-председника Србије изгубити или власт или главу за све злочине према Србима, зато је отказо заказане ванредни избори за Светог Николу, ЦИЈА схвата да у Србији више нема педера способних као Вучић (само уценам остаје на власти), САДа мора да фингира опозицију од старих рециклираних гована, педера(али и лкезбјке ваљају , када треба уништавати Србе и Србију)подгрејанух лешева, (тако и зато сте гласли противТадића) (кад је ЦИЈА видела да Тадић губи, као овејани олош што губи , проглашава Тадића за болесника од неизлечиве болести... па не зна; шта прича... а причао је о ГМОвнима... као јефтинуој храни за луде СРБЕ!!! (да ли се? ви сећате ишта? шта вас је снашло'?за време мандата "САДашње" опозиЦИЈЕ???...како би се луди Срби сажалили!!!
ЦИЈА се нада ће Вучић, поред оних превараната издајника педра и лезбејки из владе Србије за које гласју сендвичари, остати и даље на власти, само још да; растури Стару Рашку и Нови Пазар, (срећом да су се Новопазарци , они богати одселили у Срајево, остао је само Зукорлић који више и не зна шта прича...) и Војводину, (на несрећу срећом да и педер Пајтић такође краде и поткрада Војводину Срби из Војводине, у ПАМЕТСЕ);преко АГРО Банке Војводине, а Чанак је потрошио оно што је добио од Дуванске Ровињ, (на име узгајања дувана у АПВ, да ли ико зна? дали је? за 7.000 000$ посејано дувана у АПВе? и кое године?), али наштампаће се за њега у САД колико пожели само да одвоји Војводину "без рата" због фолкдсДојчера и Меркелове која је финасирала обуку "кадрова" СНС око 3 000) а тада следи убиство-атентат на премијера-председика, џаба се повлачи у др. план када мора идаље да радии против Срба и Србија аза запад), који ће; БНД, М6, ЦИЈА. (МОСАД због предаје ресурса Арапима које су Јевреји хтели да купе, а нештосу већ и платили Мири, Милошевићу (преко Сороша) , (Беко није џабе умал црко,
преко Министарстав за урбанизам је изменио законе и дошао у посед делова Јеврејске Општине у БГ), веома вешто да изведу атентат као и на Ђинђића али и нацелу Србију због лудака који не знају; шта је ДИПЛОМАТИЈА знају само ; шта је пљачка!
СРБИ! ВАШАЈЕ дужност је да; искористите интернет и да се организујете какио би ПРОМНЕНИЛИ СИСТЕМ и тако се спасли од будала на власти коима командује Зпад!!! И да поставите ВЛАДУ СРБИЈЕ КОЈАЋЕ ИМАТИ КАПАЦИТЕТ ДА ПРЕГОВАРА СА СВИМА У НОВОНАСТАЛИМ УСЛОВИМА!

Post has attachment

Post has shared content
Стојадин Мирковић

Вероватно да до сада никада нисте чули за ово име, за осамнестогодишњег Синђелића који се жртвавао за Србију.

Када је мајор Милан Тепић одлучио да у селу Беденик код Бјеловара дигне у ваздух цео гарнизон да не би предао наоружање хрватским снагама, он је дао могућност војницима да бирају – да изаберу живот. Рекао је да су млади и да имају могућност да се предају и већина њих је то и урадила и није страдала. Био је један дечко од 18 година који је гајио осећај војничке части. Није он знао ни шта је петокрака, ни политика имао је само 18 година, вероватно никада није имао ни жену, звао се Стојадин Мирковић. Дечко из Повленског села изнад Ваљева одабрао је да оде са Миланом Тепићем.

Уз дужно поштовање према опште познатом великом хероју Милану Тепићу, који је такође изабрао судбину Синђелића, морамо узети у обзир да је он ипак имао дужност за такав чин, школовао се и био је плаћен од стране државе за такав чин. Овај дечко то није имао. Имао је само понос и осећај части..

Данас, после не толико много година, за Стојадина Мирковића готово да нико није чуо. Његово херојство се гура под тепих, а у први план се избацују свакакве накарадне и неморалне личности на које су наша деца приморана да се угледају и у њима траже узора. Ми ћемо се и последњим атомима снаге борити да то не буде тако и да овакви јунаци васкрсну у нашим сећањима и буду на оним местима на којима су заслужили да буду. Помозите нам у томе, делите овакве текстове, спомињите и име Стојадина и свих других хероја који су заборављени, сваки пут када имате прилике за то. Немојмо их се одрицати тако лако, јер ће се овакви људи све ређе и ређе рађати..https://scontent.fbeg5-1.fna.fbcdn.net/v/t1.0-0/q82/p526x296/20638595_1389140494540484_6560136845216982048_n.jpg?oh=bd0aed3f9850fd772a616a04c2a903ba&oe=5A2197DC

Post has attachment

Post has attachment

Post has attachment
(NEW) TOP weapons RUSSIAN Serbian MILITARY 2017@ Secret Submarine Mig 35s SuT 50 S su35s

Post has attachment
Wait while more posts are being loaded