Post has attachment
Eladó full fém full fa ak 47 AIRSOFT fegyver . Van benne egy shs cnc zett hop up kamra és egy kék ( magbull mag pull mad bull mag pull sose rudom melyik ) hop up gumi . 2 hibája van . Az első hogy túl hosszú benne a vezeték ezért a felhúzó kart elég nehezen lehet a helyére tenni (jelenleg sincs a helyére téve ) a másik hogy egy belső müanyag basz megrepedt . Semmit nem befolyásol . 1 hic cap tárral adom és egy lipo aksival töltő nélkül . Meg egy a hátsó szerelék helyére szerelhető rail el és egy rohadt erős fegyver szíjal . Ennek ára a héten 35 ezer forint . Doboza SZÁMLÁJA megvan . Továbni szép napot . ( csere is érdekelhet pisztoly tak mellény ill mp5 ös szarok ) béke ✌
Photo

Post has attachment
Eladó kalashnikov . Full királyság full fa full fém full menőség . Amit adok hozzá : egy szereléksín a hátső irányzék helyére (persze az eredetit is adom ;) ) egy fegyverszíj maga a fegyver hiccap tár és egy lipo aksi . Kapott egy shs cnc zett hopup kamrát és egy kék magpull gumit, ennyi a fegyver tuning terén .
2 hibája van , az első az hogy belül a cső alatt megrepedt egy alkatrészt , de semmit nem befolyásol . A második az hogy túl hosszú a vezeték a fegyverben ezért a tokfedél alatt található felhúzókar csak nyígel nyűgel tehető a helyére , de nem lehetetlen . A fegyver úgy ahogy van 45.000 forint kapsz hozzá ajándékba egy m4 od tártartót és egy szemüveget (ezek külön is vihetőek)
Photo

Egyenlőre még nem sokan vagyunk, de reméljük, hogy egy kibontakozó kezdeményezést sikerült elindítanunk, ha igény mutatkozik rá akkor bővítsük ki a fórumot, és ne csak piac legyen, hanem egy igazi airsoft közösség.

Ismerősöket bátran hívjátok meg a csoportba

Üdvözlet mindenkinek a Googles Airsoft piacon, remélem a közösség minél hamarabb élettel telik meg.
Kérlek benneteket, hogy a közösség építése érdekében hívjátok meg rá ismerőseitek, ill tegyétek fel eladó tárgyaitokat.
Wait while more posts are being loaded