Post has attachment
Poetsproblemen wie heeft ze niet. Irritatie dat je iets gewoon niet schoon krijgt. Je hebt vanalles geprobeerd en nog niet schoon. 
Wekelijks gaan we een poetsprobleem behandelen hoe we het WEL schoon kunnen krijgen.

We starten met onze Oven- Grillreiniger. Wie herkent het niet een ovenschaal die je niet schoon krijgt of een pan die er niet meer uitziet. Of nog erger je oven die er niet meer mooi uitziet
Een vreselijk karwei. Ja dat denkt iedereen, maar met onze oven- en grillreiniger, tevens milieuvriendelijk en afbreekbaar, is dat helemaal geen probleem meer. Je hoeft niet eens te poetsen, ja echt waar.
Onze oven- en grillreiniger is een pasta die je met behulp van een kwastje opzet op datgene wat je schoon wilt maken. Heb je dat gedaan dan dek je het af met plastic huishoudfolie of je doet er een plastic zak omheen. Zo laat je hem dan een paar uur staan. Als je met je vinger eroverheen strijkt zie je of dat het al goed los heeft gelaten. Je haalt het plastic eraf en maakt het oppervlak schoon met een doek. Wij adviseren onze millennium doek. Het zal je verbazen, maar zonder dat je echt hoeft te poetsen is je oven, bakplaat of ovenschaal weer helemaal schoon. Onze oven- en grillreiniger is ook te gebruiken op je inductieplaat, maar let op, het mag NIET op alluminium. Hoe je dit kunt testen vertel ik de volgende keer.
Photo
Photo
2015-01-22
2 Photos - View album
Wait while more posts are being loaded