Post is pinned.Post has attachment
Fie că doreşti să vinzi sau să cumperi ceva, 
nou sau second-hand, acesta este site-ul pe care îl cauţi.
http://anuntchisinau.com/
Noi pe Odnoklassniki : http://ok.ru/anuntchisinau
Noi pe Facebook : https://www.facebook.com/anuntchisinau
Noi pe Facebook : https://www.facebook.com/groups/anuntchisinau
Noi pe Google+ : http://goo.gl/hnHYa9
Photo
Photo
2015-01-31
2 Photos - View album

Post has attachment

Post has attachment

Post has attachment

Post has attachment

Post has shared content
#Lista este #metoda_simplă, gratuită și eficientă de #promovare_a_companiilor din #Republica_Moldova și informare despre ofertele/promoțiile/serviciile acestora. Devin-o #Membru_Lista! Înregistrează-te pe #lista_md pentru a scrie recenzii despre #calitatea_produselor și a #serviciilor_prestate.
Photo

Post has shared content

Post has attachment
#Lista are ca scop procesul de #gestionarea_ofertelor și serviciilor a companiilor din #Republica_Moldova. Dorim ca informațiile prezentate să fie mereu actualizate cu ajutorul dumneavoastră.
Vă invităm să deveniți colaboratori ai site-ului nostru postând despre oferte și #evenimente_ale_companiei. Pentru intrebări sau sugestii vă invităm să ne contactați.
Photo

Post has attachment
#Lista este cea mai folositoare #platformă_a_companiilor de pe #piața_de_afaceri din #Republica_Moldova. #Lista_md are un #impact_direct dintre companie-client, asigurând în permanență conectarea și accesibilitatea acestora.
Photo

Post has attachment
#Lista permite companiilor să stabilească o relație cu clientul cum nicio altă platformă nu îți permite. Aceasta îți permite să stabilești o relație de 1-1 în care vei obține o #recenzie cu privire la modul în care clienții reacționează la #mesajele_de_promovare. Acestea te vor ajuta să crești #popularitatea_brandului companiei tale.
Photo
Wait while more posts are being loaded