Post has attachment
Oslo -Hudlege
http://www.oslohudlegesenter.no/behandling-av-rynker-bid-176.html

Behandling av rynker -Rynkebehandling -Oslo Hudlegesenter -Vitamin A og dets derivater er mye brukt i reseptfrie og reseptbelagte kosmetiske produkter. De går ofte under fellesbetegnelse retinoider. Både naturlig forekommende og syntetiske A-vitaminer er dokumentert å kunne forbedre og forhindre solskader i huden.
Photo

Post has attachment
Oslo -Hudlege
http://www.oslohudlegesenter.no/behandlinger-behandlinger-fjerning-av-f-flekker.html

Sjekk av føflekker -Fjerning av føflekk  -Ved usikkerhet om en føflekk  er godartet eller ikke, er det viktig med fjerning av føflekken. Det finnes flere forskjellige typer føflekker. De dannes i barneårene og opp i voksen alder. Etter hvert som man blir eldre slutter man å utvikle nye føflekker.
Photo

Post has attachment
Oslo -Hudlege
http://www.oslohudlegesenter.no/behandling-av-kviser-hid-12.html

Behandling av kviser –Kviser -Behandling av akne -akne -Valg av behandling avhenger av alder, alvorlighetsgrad, andre sykdommer og om man har tendens til arrdannelse. Om man først har fått arr etter kviser er disse vanskelig å gjøre noe med. De fleste med kviser kommer i mål med lokalbehandling med diverse kvisekremer.
Photo

Post has attachment
Oslo -Hudlege
http://www.oslohudlegesenter.no/psoriasis-og-psykisk-lidelse-fid-244.html

Psoriasis og psykisk lidelse hos barn -Angst og depresjon -En studie fra 2012 så på sammenhengen mellom psoriasis og psykiske lidelser hos barn. Utforskerne sammenliknet 7404 barn med psoriasis med 37.020 uten psoriasis.
Photo

Post has attachment
Oslo -Hudlege
http://www.oslohudlegesenter.no/hudsykdommer-a-g-akne---kviser.html

Behandling av kvise – Kviser -Behandling av akne -akne -Akne og kviser rammer på et eller annet tidspunkt 80% av de mellom 11 og 30 år. For de som er hardest rammet kan ubehandlet kvisedannelse føre til arrdannelse, depresjon og sosiale problemer.
Photo

Post has attachment
Oslo -Hudlege
http://www.oslohudlegesenter.no/hudpleie-pd-niacinamide.html

Niacinamide -Niactil -Kliniske studier har vist at kremer med niacinamide forbedrer hudbarrieren og øker produksjonen av viktige fettstoffer som ceramider. Utforskere har vist at vanntapet (transepidermal water loss) reduseres ved bruk av niacinamide, som tegn på forbedret hudbarriere. Flere studier indikerer at niacinamide motvirker tørr hud.
Photo

Post has attachment
Oslo -Hudlege
http://www.oslohudlegesenter.no/pigmentflekker-aid-484.html

Pigmentflekk -Pigmentflekker -Oslo Hudlegesenter -En pigmentflekk kan ha flere ulike årsaker. Ved Oslo Hudlegesenter vil en hudlege først vurdere årsak, for så å gi råd om optimal behandling. 

Denne artikkelen tar for seg de vanligste årsakene til pigmentflekker. Det er viktig å merke seg at det finnes en lang rekke ulike typer pigmentforandringer i huden. Forutsetningen for å få disse fjernet og behandlet avhenger av årsaken. Hyperpigmentering og hypermelanose er to ord som omtaler økt pigmentering i huden. Ingen av disse begrepene sier noe om årsaksforholdet.

Post has attachment
Oslo -Hudlege
http://www.oslohudlegesenter.no/behandlinger-behandlinger-botox-mot-svette.html

Botox mot svette -botox oslo -Botox mot svette Oslo -Behandling av Rynker -Overdreven svetting i håndflater og armhule er svært vanlig og
rammer  ca 1 % av befolkningen. Det medisinske navnet for denne
tilstanden er hyperhidrose. Overdreven svetting gir problemer som
skjemmende flekker på klær og sjenerende lukt. Botox er den mest
effektive behandlingsmetoden som gir langvarig effekt mot svette.
Wait while more posts are being loaded