Post is pinned.Post has attachment
Va invit pe WowApp!
Veti fi recompensati pentru activitatile pe care pana acum le faceati gratis pe internet
WowApp este o aplicatie complet gratuita de chat, calling si video calling pentru computer, laptop, tableta si smartphone si te plateste pentru folosirea ei, pe cand WhatsApp si altele sunt gratuite doar in primul an de utilizare.

WowApp distribuie utilizatorilor peste 70% din veniturile generate. (WhatsApp si Telegram nu au aceasta optiune)

Fiecare utilizator decide ce sa faca cu veniturile din WowApp. Sa le doneze catre o cauza, un ONG sau sa le transfere in contul propriu. (WhatsApp si Telegram nu au aceasta optiune)
Modul Privat. Converseaza si impartaseste informatii, fisiere si videoclipuri in mod securizat, fara a lasa vreo urma in arhiva serverelor WowApp.

Inscrie-te in WowApp: https://www.wowapp.com/w/dorunica/Tudor-Nica

Acum poti face bani stand de vorba cu prietenii pe net.
Thomas Knobel, un investitor strain, este persoana care si-a dorit sa le ofere oamenilor o noua perspectiva de a folosi tehnologia pentru o lume mai buna si a ales Romania ca tara unde sa dezvolte aceasta aplicatie.
“In visurile mele WowApp schimba modul în care trăim. Schimba felul in care cumparam lucruri, modul in care sunt impartite profiturile, in visurile mele se schimbă felul în care oamenii participa in actiuni caritabile si felul in care folosim Internetul astazi.” Thomas C. Knobel
Ce este WowApp?
Este prima platforma online prin care poti suna, vorbi, castiga, share-ui, dar si face bani. WowApp este o aplicatie complet gratuita care te plateste pentru folosirea ei, adica da inapoi utilizatorilor peste 70% din veniturile si profiturile generate din publicitate. Aceste venituri se transforma in bani reali, pe care fiecare ii poate folosi in interes personal sau dona catre una din cele aproape 2000 de cauza sociale din aplicatie.
Cum functioneaza aplicatia?
WowApp este o aplicatie pe baza de invitatie gratuita. Te invit sa te inscrii aici sau poti sa obtii o invitatie de la prietenii care deja o folosesc sau de la una din ONG-urile partenere WowApp, iti creezi un cont, instalezi gratuit WowApp pe smartphone, tableta, laptop si/sau desktop si iti poti invita mai departe cunoscutii sa se alature comunitatii tale. Inscrie-te in WowApp: https://www.wowapp.com/w/dorunica/Tudor-Nica
Aplicatia poate fi folosita gratuit pentru mesagerie, telefonie sau videocalling de pe orice device unde e instalata si se sincronizeaza automat pe toate device-urile unui utilizator, pe Android, iOS, PC si MAC.
Puterea aplicatiei se bazeaza pe puterea retelei. Cu cat reteaua din care un utilizator face parte este mai mare si cu cat gradul de utilizare al aplicatiei creste, cu atat valoarea veniturilor membrilor va fi mai mare si de asemenea sumele pe care un membru WowApp le poate dona sau le poate transfera in contul propriu vor creste.
Castigurile financiare se obtin atunci cand utilizatorii opteaza sa vada reclame in timp ce folosesc aplicatia pentru nevoile lor de comunicare zilnice. sau cand aleg sa folosească WowApp ca pe un serviciu de telefonie pre-paid si efectueaza apeluri in afara retelei WowApp. Comunicarea, apelurile de voce sau video in reteaua WowApp sunt gratuite.
Inscrie-te in WowApp: https://www.wowapp.com/w/dorunica/Tudor-Nica

Post has attachment
Va invit in WowApp!
Prima aplicatie care te plateste in timp ce-o folosesti!
Prima platforma online prin care poti suna, vorbi, vedea, share-ui, dar si face bani. WowApp este o aplicatie complet gratuita care te plateste pentru folosirea ei, adica da inapoi utilizatorilor peste 70% din veniturile si profiturile generate din publicitate. Aceste venituri se transforma in bani reali, pe care fiecare ii poate folosi in interes personal sau dona catre una din cele aproape 2000 de cauza sociale din aplicatie.
WowApp este o aplicatie pe baza de invitatie gratuita. Te invit sa te inscrii aici sau poti sa obtii o invitatie de la prietenii care deja o folosesc sau de la una din ONG-urile partenere WowApp, iti creezi un cont, instalezi gratuit WowApp pe smartphone, tableta, laptop si/sau desktop
Pt. inscriere: https://www.wowapp.com/w/dorunica/Tudor-Nica
Wait while more posts are being loaded