Post is pinned.Post has shared content
Veszélyben van a hazátok, Mária országa!
Drága Gyermekek!

Veszélyben van a hazátok, Mária országa! Csak a hatahatós ima, böjt és felajánlás (mise, szentségimádás stb.) mentheti meg a sátáni hordák támadásától. Veletek vagyok e veszélyes helyzetben. Mindenkor hívjatok, ha bajban vagytok, s én segítségetekre sietek. Közvetlen egyszerűséggel is szólhattok hozzám:"Mária segíts! "Nem hagyom magukra gyermekeimet a bajban!
- Mi az én teendőm ezzel az üzenettel?
- Vidd hírül mindenhová, ahová lehetséges!
-Te is kezdd el a böjtöt a mai napon! Ebben a zavaros világban csak bennem és Szent Fiamban bízzatok! Mi segítségetekre leszünk! Ima, böjt, felajánlás a határok védelméért!
Az üzenetet egy szegedi testvérünk kapta múlt év novemberében. Most juttatta el hozzánk a következő szavak kíséretében.
A barátnőmmel alig kezdtük el nov. 15-én az imát e szándékra, amikor ismét üzenetet kaptam Égi Édesanyánktól."Megvédem mindazon gyermekeimet, akik a határok védelméért imádkoznak."
Azóta szinte mindennap imádkozom a határok védelméért (a magyar és általában a keresztény határokért). A két imaközösség is ezt teszi. Úgy érzem, van némi pozitív változás. Mária azonban több ember imáját kéri.
Mások is láttak hasonló tartalmú képeket, hogy ha imádkozunk, mennyei seregek védelmezik határainkat.
A Nagyböjtben vagyunk. Ez különösen az imának és a böjtnek az ideje. Imádkozzunk és böjtöljünk erre a szándékra is!
Veszélyben van a hazátok, Mária országa! Csak a hathatós ima, böjt és felajánlás (mise, szentségimádás stb.) mentheti meg a sátáni hordák támadásától. Veletek vagyok e veszélyes helyzetben. Mindenkor hívjatok, ha bajban vagytok, s én segítségetekre sietek. Közvetlen egyszerűséggel is szólhattok hozzám:"Mária segíts! "Nem hagyom magukra gyermekeimet a bajban!
SZEGED
A felújított, gyönyörű Fogadalmi templom.
Photo

Post has shared content

Post has attachment

Post has shared content

Post has shared content

Post has shared content

Post has shared content

Post has shared content

Post has shared content

Post has shared content
Wait while more posts are being loaded